Έντονο είναι το αποτύπωμα που άφησε πίσω του ο “Ιανός”, καθώς μετά από τα προβλήματα με πλημμύρες σε διάφορες περιοχές της Μαγνησίας, ήρθε η ώρα για την αντιμετώπιση ζημιών στο Πολεοδομικό Συγκρότημα, όπου ξεριζώθηκαν δένδρα σε περιοχές του Βόλου και της Νέας Ιωνίας, με την Πυροσβεστική να βρίσκεται επί ποδός και να επιχειρεί από το βράδυ μέχρι κι αυτή την ώρα, σε σημεία της πόλης.
Από τα μεσάνυχτα και μετά η Πυροσβεστική επενέβη σε τρεις περιπτώσεις για κοπές δένδρων που είχαν πέσει, ενώ και σήμερα από τις πρώτες πρωινές ώρες, οι πυροσβέστες έχουν επέμβει σε πέντε τουλάχιστον μέχρι στιγμής περιπτώσεις σε διάφορες περιοχές του Βόλου, όπως κέντρο, στα Παλιά, στις εργατικές κατοικίες σε Ν. Ιωνία κ.α..
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, δένδρο έπεσε σε αυλή σχολείου – νηπιαγωγείο στο Βόλο κι απομακρύνθηκε από την Πυροσβεστική.
Αυτή την ώρα, οι πυροσβέστες, επιχειρούν να απομακρύνουν δένδρο που έχει πέσει και έχει κλείσει τη Ρ. Φεραίου στο ύψος της Αντωνοπούλου, εγκλωβίζοντας κι αυτοκίνητα.
Από τους ισχυρούς ανέμους, λαμαρίνα σήμερα ξηλώθηκε στη Νέα Ιωνία στην περιοχή της Φυτόκου και “πετούσε” πάνω από σπίτια και αυτοκίνητα, καταλήγοντας σε χωράφι, χωρίς ευτυχώς να προκαλέσει τραυματισμούς ή ζημιές.































