Μουσικές, χαμόγελα, εκπτώσεις και πολλές προσφορές, όλα τα είχε η Λευκή Νύχτα που πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στην εμπορική αγορά του Βόλου συγκεντρώνοντας πλήθος καταναλωτών, όχι μόνο από τον Βόλο και τη Μαγνησία, αλλά και από άλλες περιοχές της Θεσσαλίας, όπως και επισκέπτες που κάνουν τις διακοπές τους στην περιοχή.
Τα καταστήματα «φόρεσαν» τα γιορτινά τους, μιας και η Λευκή Νύχτα αποτελεί πλέον έναν θεσμό για την αγορά της πόλης και υποδέχτηκαν με μεγάλες προσφορές και εκπτώσεις τους καταναλωτές, οι οποίοι εκτός από τη βόλτα τους στην αγορά, πραγματοποίησαν και αγορές, με πολλούς να σημειώνουν ότι η Λευκή Νύχτα ήταν μία ευκαιρία να προμηθευτούν ρούχα, παπούτσια, καλλυντικά και άλλα σε πολύ καλές τιμές.
Εκτός όμως από τις αγορές και τους ασφυκτικά γεμάτους από καταναλωτές δρόμους, οι μπάντες που είχαν στηθεί σε κάθε γωνιά έδιναν με τους ήχους τους έναν ξεχωριστό τόνο στην βραδιά. Την έναρξη της βραδιάς έκανε στις 20:30 η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Βόλου, η οποία παρέλασε κατά μήκος της εμπορικής οδού Ερμού, ξεσηκώνοντας τους παρευρισκόμενους που την καταχειροκρότησαν.
Τοπάλη, Σπυρίδη, Παύλου Μελά, Αγίου Νικολάου, Δημητριάδος, Κουμουνδούρου, Γκλαβάνη, Ροζού και σε όλο το μήκος και πλάτος της εμπορικής αγοράς, πολλά συγκροτήματα έδιναν τις δικές τους συναυλίες, ενώ σπουδαστές από ΙΕΚ της πόλης καλωσόριζαν τον κόσμο με κεράσματα, γλυκά, πίτες, ενώ είχαν στηθεί υπαίθρια μπαρ που κερνούσαν ποτά, ενώ παρουσιάστηκαν επαγγελματικά μακιγιάζ. Ξεχωριστό τόνο έδωσαν σπουδαστές κομμωτικής που έκοβαν τα μαλλιά σε εθελοντές παρευρισκόμενους, για να γίνουν περούκες και να προσφερθούν σε καρκινοπαθείς σε συνεργασία με τη ΦΛΟΓΑ.
Φυσικά, η Λευκή Νύχτα ήταν μια πολύ καλή αφορμή για πολλούς να πιούν το ποτό τους ή να επισκεφθούν τα καταστήματα εστίασης του κέντρου και όχι μόνο, τα οποία πλημμύρισαν από κόσμο.
Στους δρόμους της πόλης, στα καταστήματα αλλά και κοντά στον κόσμο και τους καταναλωτές ήταν τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου, που διοργάνωσαν για ακόμη μια χρονιά την Λευκή Νύχτα, η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, εκπρόσωποι του Δήμου Βόλου, του Συλλόγου Εστίασης Ν.Μαγνησίας και του Πολιτιστικού Συλλόγου «Η Καλλίστη», που ήταν συνδιοργανωτές. Την εθελοντική δράση ανέλαβε η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Μαγνησίας και η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Βόλου.
Τέλος, ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου προτείνει στα μέλη του σήμερα, Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου να ακολουθήσουν το ωράριο 11:00 -15:00 αντί 08:30-14:30.
Διαφορετικό ωράριο για σήμερα, με άνοιγμα στις 11 το πρωί, προτείνει ο Εμπορικός Σύλλογος
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

























































