Με έκπτωση 62,68% η μελέτη ανάπλασης του άλσους Α. Βαλαχής στη Ν. Ιωνία

Το πρακτικό ηλεκτρονικής αποσφράγισης οικονομικών προσφορών του διαγωνισμού της μελέτης ανάπλασης του άλσους Ανδρέας Βαλαχής στη Ν. Ιωνία, ενέκρινε η Οικονομική επιτροπή, στη σημερινή της συνεδρίαση.
Το έργο ήταν προϋπολογισμού δαπάνης 1.261.708,77 € με Φ.Π.Α. Στον διαγωνισμό έλαβαν μέρος τρία μελετητικά γραφεία και ανάδοχος αναδείχτηκε η Ένωση Γραφείων μελετών “ΥΛΗ – Διαχείριση και Προστασία Περιβάλλοντος” με βαθμό 94,49 και μέση έκπτωση 62,68% και συμβατικό ποσό 379.684 € (χωρίς Φ.Π.Α.). Η δαπάνη της μελέτης διαμορφώνεται στο ποσό των 470.808,16 € με ΦΠΑ και βαρύνει τον προϋπολογισμό του Δήμου Βόλου.

Επίσης η επιτροπή ενέκρινε την προσφυγή στην διαδικασία με διαπραγμάτευση χωρίς προηγούμενη δημοσίευση υπηρεσιών απολύμανσης κτηρίων του Δήμου Βόλου στα πλαίσια περιορισμού της εξάπλωσης του COVID-19. Η υπηρεσία αφορά σε τρεις εφαρμογές των οχημάτων της Υπηρεσίες Καθαριότητας, του Δημαρχείου Βόλου και του ΚΕΠ Αγριάς.

Τέλος, η επιτροπή ενέκρινε τον καθορισμό ειδικότητας ενός οδηγού ΔΕ με επαγγελματική άδεια οδήγησης Γ’ Κατηγορίας, για οκτώ μήνες στη Διεύθυνση Πρασίνου και ενέκρινε την άσκηση έφεσης σε αποφάσεις του Διοικητικού Πρωτοδικείου Βόλου για ακύρωση κλήσεων του ΚΟΚ προηγουμένων ετών, μετά από ανακοπή που κατέθεσαν 10 συμπολίτες.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.