Με επιχειρηματίες η αντιπροσωπεία του Δήμου Βόλου στο Ροστώβ

Με τη συμμετοχή και επιχειρηματιών της περιοχής θα γίνει φέτος για πρώτη φορά επίσκεψη της αντιπροσωπείας του Δήμου Βόλου στο Ροστώβ τον Σεπτέμβριο, ενόψει των εορταστικών εκδηλώσεων της Ρωσικής πόλης.
Το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου ενέκρινε κατά πλειοψηφία την προέγκριση δαπανών μετακίνησης αντιδημάρχων και δημοτικών συμβούλων στην αδελφοποιημένη πόλη.
Ενημερώνοντας το σώμα ο εκτελών χρέη δημάρχου Θάνος Θεοδώρου τόνισε ότι εδώ και ένα μήνα η Δημοτική Αρχή προετοιμάζεται ώστε στην αποστολή να συμμετάσχουν και επιχειρηματίες, ενώ στην αποστολή θα εκπροσωπηθούν επαγγελματίες τουρισμού, τοπικών προϊόντων και γαστρονομίας, ενώ εξέφρασε την ελπίδα από τη διαδικασία να κλειστούν συμφωνίες που θα βοηθήσουν την ανάπτυξη της περιοχής.

Ο σύμβουλος της β’ ελάσσονος μειοψηφίας Τέλης Δουλόπουλος, είπε ότι η αντιπροσωπεία έπρεπε να είναι διαπαραταξιακή και πρότεινε να γίνει ανακοίνωση στις εφημερίδες για να ανταποκριθούν και άλλοι επαγγελματίες.
Το γεγονός ότι οι αντιπροσωπείες δεν είναι μονοπαραταξιακές τόνισε η επικεφαλής της α’ ελάσσονος μειοψηφίας Νατάσσα Οικονόμου, που εξέφρασε την άποψη ότι η αντιπροσωπεία του Δήμου έπρεπε να είναι πιο οργανωμένη με τη συμμετοχή του κ. Θεοδώρου και του αντιδημάρχου Οικονομικών, ώστε να μην φαίνεται «σαν εκδρομή των έξι».
Τη διαφωνία του με την πρόσκληση επιχειρηματιών εξέφρασε ο επικεφαλής της ΛΑΣ Αποστόλης Νάνος, που συμφώνησε με τη διαπαραταξιακή επιτροπή, ενώ οι ανεξάρτητοι σύμβουλοι Κώστας Γαργάλας και Θεολόγος Διαμαντένιας, ψήφισαν αρνητικά διαφωνώντας με το πλαίσιο, τη σύνθεση και το γεγονός ότι η αντιπροσωπεία δεν είναι διαπαραταξιακή.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.