Με μαθητικά κάλαντα τα δρομολόγια του ΚΤΕΛ

Γιορτινή νότα από τους μαθητές του Μουσικού Σχολείου

Μια έκπληξη περίμενε σήμερα τους επιβάτες του αστικού ΚΤΕΛ Βόλου, καθώς οι επιβάτες είχαν την ευκαιρία να πάνε στον προορισμό τους, συντροφιά με μαθητικά κάλαντα, από περίπου 60 μαθητές του Μουσικού Σχολείου Βόλου, που μπήκαν στα λεωφορεία και κράτησαν συντροφιά στους επιβάτες.
Οι μαθητές κρατούσαν μουσικά όργανα που μπορούν να μεταφερθούν (τρίγωνα, τύμπανα κλπ.) και τραγούδησαν κάλαντα και Χριστουγεννιάτικα τραγούδια. Η δράση έγινε σε συνεργασία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, του Μουσικού Σχολείου και του Αστικού ΚΤΕΛ.

Η Αρετή Τζανετοπούλου διευθύντρια του Μουσικού Σχολείου, τόνισε ότι λόγω των γιορτών η χαρά και η αγάπη πρέπει να μοιράζονται. Για το λόγο αυτό το σχολείο αποφάσισε να δώσει έναν τόνο χαράς, που μόνο τα παιδιά ξέρουν να δίνουν στην καθημερινότητα της πόλης.
Η ιδέα ανήκει στην ίδια και βρήκε, όπως είπε, γόνιμο έδαφος. Στην αφετηρία του Αστικού ΚΤΕΛ πήγαν επτά ομάδες μαθητών, 60 συνολικά και μπήκαν σε όλα τα δρομολόγια των αστικών γραμμών, για να δώσουν χαρά με τα τραγούδια των παιδιών.

Ο μαθητής της Α’ Λυκείου Κρατήρας Τζίφας, ευχήθηκε χρόνια πολλά., καλά Χριστούγεννα και καλή χρονιά και ευχαρίστησε το Αστικό ΚΤΕΛ για το έργο του, που μεταφέρει τους μαθητές στα σχολεία και τόνισε ότι οι μαθητές προσπαθούν να δώσουν μια γιορτινή νότα στους επιβάτες των λεωφορείων.
Μαθήτριες της Α’ Λυκείου του Μουσικού Σχολείου είπαν ότι ήταν μια διαφορετική μέρα και θέλησαν να δώσουν στον κόσμο να καταλάβει ότι παρόλες τις δύσκολες εποχές μπορούν να χαμογελάσουν και να τους δώσουν χαρά με τα τραγούδια τους.

Τέλος, ο πρόεδρος της Αστικό ΚΤΕΛ Α.Ε. Παναγιώτης Γιόλας, δήλωσε ότι η εταιρία βρίσκεται πάντα στο πλευρό της μαθητιώσας νεολαίας, εδώ και πολλά χρόνια, ενώ πρόσφατα ελήφθη απόφαση για μεταφορά των μαθητών με λεωφορεία τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες με μισό εισιτήριο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.