Με προσφυγή στη δικαιοσύνη απειλεί ο Ιατρικός Σύλλογος για τη δυσοσμία στην πόλη

Με προσφυγή στη δικαιοσύνη κατά όσων ευθύνονται για τη δυσοσμία που υπάρχει στη πόλη, κυρίως κατά τις πρωινές ώρες, απειλεί ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας κ. Ευθύμης Τσάμης, αφήνοντας μάλιστα αιχμές κατά όσων ενδεχομένως γνωρίζουν τον ρυπαντή και δεν τον αποκαλύπτουν, φωτογραφίζοντας έτσι την Περιφέρεια Θεσσαλίας. Οπως αναφέρει σε διαδικτυακή του ανάρτηση ο κ. Τσάμης:

“Είναι απαράδεκτο και επικίνδυνο για την υγεία των ανθρώπων αυτό που συμβαίνει με την δυσοσμία στον Βόλο. Εάν συνεχιστεί αυτή η απαράδεκτη κατάσταση θα εισηγηθώ στο Δ.Σ. του Ι.Σ.Μ. να προσφύγουμε στην δικαιοσύνη κατά παντός υπευθύνου, προκειμένου να αποκαλυφθεί ή να βρεθεί άμεσα ο υπεύθυνος αυτής της επικίνδυνης κατάστασης. Είναι άμεση προτεραιότητα να αποκαλυφθεί ο ρυπαντής και να τιμωρηθεί για να σταματήσει αυτή η πρακτική. Όσοι γνωρίζουν τον ρυπαντή και δεν τον αποκαλύπτουν έχουν ευθύνες.
Τέλος, όσοι έχουν επιλεκτική ανοσμία στην πόλη μας να απευθυνθούν σε ιατρούς και να μην προσπαθούν να πείσουν την πλειοψηφία των κατοίκων του Βόλου ότι κάνουν λάθος όταν μυρίζουν αυτήν τη δυσοσμία που καλύπτει την πόλη”.

Να σημειωθεί ότι κατά περιόδους, αλλά σε εντονότερο βαθμό τις τελευταίες ημέρες, πολίτες προβαίνουν σε καταγγελίες μέσω των Μέσων κοινωνικής δικτύωσης για το φαινόμενο της δυσοσμίας, δίχως ωστόσο να έχει υπάρξει κάποια επίσημη καταγγελία η παρέμβαση δημόσιας αρχής.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.