Με την Νίκη Κεραμέως η Ζέττα Μακρή στην κλήρωση για τα Πειραματικά σχολεία

Η Υπουργός Παιδείας κα Κεραμέως, η Υφυπουργός κα Ζέττα Μ. Μακρή, ο ΓΓ του ΥΠΑΙΘ κ. Κόπτσης, ο Πρόεδρος του ΙΕΠ κ. Αντωνίου παραβρέθηκαν στην, δια ζώσης, διεξαγωγή της ηλεκτρονικής κλήρωσης για την εισαγωγή μαθητών και μαθητριών στα Πειραματικά Σχολεία όλης της χώρας, για το Σχολικό Έτος 2022-2023, που πραγματοποιήθηκε στο 1ο Πειραματικό δημοτικό σχολείο Χαλανδρίου.

Όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο Τύπου, “τη διαδικασία, που διενεργήθηκε με απόλυτη διαφάνεια και αδιαβλητότητα από Επιτροπή Κλήρωσης, παρουσία συμβολαιογράφου, παρακολούθησαν ο Πρόεδρος, μέλος της Διοικούσας Επιτροπής Προτύπων και Πειραματικών Σχολείων, κ. Τόμπρας, ο εκπρόσωπος του Ινστιτούτου Τεχνολογίας Υπολογιστών και Εκδόσεων (Ι.Τ.Υ.Ε.) – «ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ» Καθηγητής κ. Κωνσταντόπουλος, οι Πρόεδροι και τα μέλη των Επιστημονικών Εποπτικών Συμβουλίων των Πειραματικών Σχολείων, οι Πρόεδροι των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των Πειραματικών Σχολείων.

Η Υφυπουργός Παιδείας κα Ζέττα Μ. Μακρή ανέφερε με την ευκαιρία της κλήρωσης: “Προσφέρουμε στα παιδιά μας ευκαιρίες και οφέλη μέσα από μια δυναμική διαδικασία που οδηγεί στην πρωτοπορία των εκπαιδευτικών εξελίξεων και στο μέλλον.

Εύχομαι καλή φοίτηση στα παιδιά που κληρώθηκαν στα Πειραματικά σχολεία και καλή επιτυχία στα παιδιά που δίνουν εξετάσεις αύριο για τη θέση τους στα Πρότυπα σχολεία.

Τα 120 Πειραματικά και Πρότυπα σχολεία της χώρας είναι έτοιμα να σας υποδεχθούν και να σας οδηγήσουν στο μοναδικό ταξίδι της γνώσης, των δεξιοτήτων, της ποιοτικής εκπαίδευσης”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.