Με τρακτέρ στη Θεσσαλονίκη οι αγρότες και της Μαγνησίας

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
Έξω απ΄την Αποκεντρωμένη Διοίκηση ήταν οι κτηνοτρόφοι με τα οχήματά τους

Aποκλεισμός της Παλιάς Εθνικής οδού Βόλου -Λάρισας στο ύψος του Ριζομύλου πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας, στα πλαίσια πανελλαδικού συντονισμού και υπήρξε ενημέρωση μετά την συνάντηση με υπουργικό κλιμάκιο που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή 14/7 με εκπροσώπους όλων των μπλόκων της Ελλάδας.
Όπως έγινε γνωστό απ΄την Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Μαγνησίας, υπήρξε ενημέρωση για την πανελλαδική πορεία προς Θεσσαλονίκη για την σήμερα Τετάρτη 19/2 με λεωφορεία και τρακτέρ. Καλούμε τους συναδέλφους αγρότες και κτηνοτρόφους να συμμετέχουν μαζικά όπως το απέδειξαν και έμπρακτα σε όλες τις δράσεις που πραγματοποιήσαμε».
Στο μεταξύ, έξω απ΄την Αποκεντρωμένη Διοίκηση στην οδό Δημητριάδος στον Βόλο, παρέμεναν και χθες οι κτηνοτρόφοι μαζί με αγρότες με τα οχήματά τους.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.