Μέχρι και 240 σπουδαστές μπορούν να εισαχθούν στην ΑΣΠΑΙΤΕ Βόλου

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Στην ιστοσελίδα της ΑΣΠΑΙΤΕ έχει αναρτηθεί η Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για φοίτηση στο ΕΠΠΑΙΚ και ΠΕΣΥΠ Ακαδ. έτους 2020-21.

Η εισαγωγή των σπουδαστών/στριών στο Πρόγραμμα Ειδίκευσης στη Συμβουλευτική και τον Προσανατολισμό (ΠΕΣΥΠ) θα γίνει με δημόσια, ανοικτή προς το κοινό, ηλεκτρονική κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί την 4/9/2020 ημέρα Παρασκευή και ώρα 11:00 στις εγκαταστάσεις της ΑΣΠΑΙΤΕ στην Αθήνα.
Στην ΑΣΠΑΙΤΕ Βόλου προβλέπεται η εισαγωγή 40 σπουδαστών και 520 Πανελλαδικά.

Η εισαγωγή των σπουδαστών/στριών στο Ετήσιο Πρόγραμμα Παιδαγωγικής Κατάρτισης (ΕΠΠΑΙΚ) για το έτος 2020-2021 θα γίνει με δημόσια, ανοικτή προς το κοινό, ηλεκτρονική κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί την 4/9/2020 ημέρα Παρασκευή και ώρα 11:00 στις εγκαταστάσεις της ΑΣΠΑΙΤΕ στην Αθήνα.
Στην ΑΣΠΑΙΤΕ Βόλου μπορούν να εισαχθούν μέχρι και 200 σπουδαστές.

Η υποβολή αιτήσεων θα γίνει αποκλειστικά ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας www.aspete.gr και βάσει των σχετικών οδηγιών του παραρτήματος Α. Μετά τη λήξη της προθεσμίας για υποβολή αίτησης, οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερώνονται για τα επόμενα στάδια της διαδικασίας και τις προθεσμίες ενέργειάς τους με δική τους μέριμνα αποκλειστικά μόνο μέσω της ιστοσελίδας www.aspete.gr. Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται από Τετάρτη 08/7/2020, ώρα 12:00 έως Τετάρτη 26/8/2020, ώρα 23:59. Οι υποψήφιοι επιτρέπεται να υποβάλουν μία και μόνο αίτηση, σε μία και μόνο πόλη και σε μία και μόνο κατηγορία εισαγομένων.

Κατά τη διάρκεια κάθε εξαμήνου τα θεωρητικά μαθήματα θα πραγματοποιηθούν εξ αποστάσεως και τα εργαστηριακά μαθήματα θα πραγματοποιηθούν δια ζώσης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.