Μιχ. Μεϊκόπουλος σε Κ. Μαραβέγια: «Ποτέ δεν εκμεταλλεύτηκα τη θέση μου για να αποκομίσω οφέλη»

Απάντηση του Διευθυντή της Α’ Παθολογικής του Αχιλλοπούλειου στις κατηγορίες του Βουλευτή της ΝΔ

Για ψηφοθηρία κατηγόρησε τον γνωστό γιατρό, Διευθυντή της Α’ Παθολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Βόλου κ. Μιχάλη Μεϊκόπουλο, ο Βουλευτής Μαγνησίας της ΝΔ κ. Κώστας Μαραβέγιας, σε συνέντευξή του στο Ράδιο ΒΕΡΑ, λέγοντας πως εκμεταλλεύεται τη θέση του στο Νοσοκομείο για να βοηθά πολιτικά τον γιό του Αλέξανδρο, ο οποίος είναι Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Μεϊκόπουλος με μια λιτή και λακωνική ανάρτησή στα κοινωνικά δίκτυα έδωσε την δική του απάντηση στον Βουλευτή της ΝΔ, υπογραμμίζοντας ότι ποτέ δεν εκμεταλλεύτηκε τη θέση του, για να αποκομίσει οφέλη.

Η αναφορά του κ. Μαραβέγια έγινε σε απάντηση κριτικής που δέχθηκε από τον Αλέξανδρου Μεϊκόπουλο το προηγούμενο βράδυ, όπου στην τηλεοπτική εκπομπή του Kontra24 διασταύρωσαν τα ξίφη τους, με τον κ. Μεϊκόπουλου να κάνει λόγο για ηθικό ζήτημα, αναφορικά με την υπόθεση της εταιρείας της συζύγου του κ. Μαραβέγια, που εντάχθηκε στον αναπτυξιακό νόμο για επένδυση ύψους 11 εκ. και δημόσια χρηματοδότηση ύψους 4,2εκ. ευρώ.

Ο κ. Μιχάλης Μεϊκόπουλος απάντησε στον κ. Μαραβέγια ως εξής: «Στην ιατρική μου διαδρομή ποτέ μου δεν εκμεταλλεύτηκα τη θέση μου ως γιατρού, για να αποκομίσω οφέλη  οικονομικά, κοινωνικά η να κάνω κομματική δράση προσωπική η για την οικογένεια μου. Ξέρει ο κόσμος τις αριστερές απόψεις μου, βοήθησα όμως κάθε πολίτη ανεξάρτητα από κομματική προέλευση ή χρώμα ή πιστεύω.

Μάρτυρες μου όσοι δέχθηκαν ή εμπιστευθήκαν τις ιατρικές μου υπηρεσίες που τους προσέφερα .

Λυπάμαι για αυτά  που λέχθηκαν  από το κ. Μαραβέγια ότι εκμεταλλεύομαι τη θέση μου στο νοσοκομείο για να βοηθάω τον Αλέξανδρο.

Ας τον κρίνουν οι πολίτες της Μαγνησίας».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.