Μήνυση κατά του προέδρου των κτηνοτρόφων από τους κρεοπώλες του Βόλου

Διότι δήλωσε ότι γίνονται παράνομες ελληνοποιήσεις αμνοεριφίων

Με μήνυση θα απαντήσουν οι κρεοπώλες κατά του προέδρου των Κτηνοτρόφων Αισωνίας Γιώργου Τερζάκη ότι στην αγορά του Βόλου και στο 50% των κρεοπωλείων πωλούνται σφάγια εισαγωγής για ντόπια με 15,50-16 € το κιλό».
Σύμφωνα με τον κ. Τερζάκη «τα αγόρασαν κάτω από 9 € και τα πουλάνε 16 € το κιλό. Είναι απάτη και ζητήσαμε ελέγχους και για τις ελληνοποιήσεις και για την αισχροκέρδεια. Το 50% των κρεοπωλείων έτσι ανταποκρίνεται στις ανάγκες του Πάσχα και αυτό είναι εις βάρος των κτηνοτρόφων και των καταναλωτών».

Το Σωματείο Κρεοπωλών αναφέρει σε ανακοίνωσή του ότι κάποιος κύριος που εμφανίζει τον εαυτό του ως πρόεδρος κάποιου Συλλόγου Κτηνοτρόφων, ανακοίνωσε ότι η μεγάλη πλειοψηφία των πωλούμενων αμνοεριφίων στο Ν. Μαγνησίας δεν είναι ελληνικής προέλευσης,
«Τόσο ο Σύλλογός μας, τα μέλη μας, αλλά και οι αρμόδιες ελεγκτικές αρχές, έχοντας ως πρώτιστο μέλημα την ασφάλεια του καταναλωτικού κοινού και την προστασία της αγοράς, τηρούμε με θρησκευτική ευλάβεια την κείμενη νομοθεσία και λειτουργούμε πάντοτε με πρώτιστο μέλημά μας τον απόλυτο σεβασμό προς τους πολίτες. Με αυτά τα δεδομένα, οφείλουμε να ανακοινώσουμε ότι για τα παραπάνω ψεύδη, που έχουν ήδη διαδοθεί, δώσαμε εντολή τον δικηγόρο του Συλλόγου μας να ενεργήσει τα νόμιμα σε βάρος του συγκεκριμένου κυρίου και όσων έχουν συνδράμει στις διαδόσεις αυτές, χωρίς να παραλείψει να υποβάλει εναντίον του μήνυση για τα αδικήματα που διέπραξε με την ανακοίνωσή του», τονίζει το Σωματείο Κρεοπωλών Μαγνησίας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.