Μονιμοποίηση των συμβασιούχων ζητά το ΕΕΚ

Μονιμοποίηση των συμβασιούχων στους ΟΤΑ, ώστε κανένας εργαζόμενος να μη μείνει στην ανεργία, πάλη για μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους και γενική πολιτική απεργία διαρκείας ζητά το Εργατικό Επαναστατικό Κόμμα.

Όπως αναφέρει, χιλιάδες συμβασιούχοι των ΟΤΑ πετιούνται στο δρόμο μετά την απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου την προηγούμενη εβδομάδα. Κατά την πάγια τακτική της η κυβέρνηση αφού έχει αποδεχτεί νέο μνημόνιο, καλούμενη να εφαρμόσει 113 προαπαιτούμενα μέσα στο 2017, αφού επιχειρεί να εφαρμόσει κάθε συμφωνία με τους τοκογλύφους δανειστές, και αφού έχει προετοιμάσει και ψηφίσει όλο το νομικό πλαίσιο για το πέταγμα των συμβασιούχων των ΟΤΑ εκτός δουλειάς, βγάζει μπροστά την «ανεξάρτητη» δικαιοσύνη να κάνει τη βρώμικη δουλειά.
Το ΕΕΚ καταγγέλλει ότι προετοιμάζουν την παραχώρηση σε ιδιώτες και της αποκομιδής των σκουπιδιών, που θα απογειώσει τα δημοτικά τέλη, κάτι που είναι η φυσική συνέχεια μιας πολιτικής που έχει συμφωνήσει να παραδώσει ρεύμα και νερό στους καρχαρίες του κεφαλαίου, δημιουργώντας πρόβλημα επιβίωσης σε χιλιάδες νοικοκυριά.

«Τώρα είναι η ώρα για τη σύνδεση της απεργίας των συμβασιούχων των ΟΤΑ, με τους αγώνες για κάθε λαϊκό πρόβλημα, για δουλειά, τροφή, υγεία, παιδεία ρεύμα και νερό για όλους. Για την ενότητα των αγώνων, των απεργιών, για την προετοιμασία μιας γενικής πολιτικής απεργίας διαρκείας για την ανατροπή της κυβέρνησης, για να μην περάσει ούτε ένα από τα 113 μέτρα που έχει υποσχεθεί η κυβέρνηση στην Ε.Ε. και το ΔΝΤ, για να ακυρωθούν όλες οι προηγούμενες συμφωνίες και τα μνημόνια», τονίζει το ΕΕΚ που καλεί σε γενική πολιτική απεργία διαρκείας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.