Motivating Teachers 4 Europe: Επιμορφωτικό σεμινάριο για εκπαιδευτικούς στον Βόλο

Το Motivating Teachers 4 Europe (MOTIVATE) είναι ένα καινοτόμο έργο, στο πλαίσιο των δράσεων Jean Monnet που υλοποιούνται στο πλαίσιο του Erasmus+ με επιστημονικά υπεύθυνη την κ. Φωτεινή Ασδεράκη, Καθηγήτρια του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Το έργο έχει στόχο την υποστήριξη της διδασκαλίας, της μάθησης, της έρευνας και των συζητήσεων σχετικά με διάφορες πτυχές της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Mε στόχο την υποστήριξη της εκπαιδευτικής κοινότητας, προκειμένου να εξοικειωθεί με την εφαρμογή νέων προσεγγίσεων μάθησης σχετικά με την Ευρωπαϊκή Ένωση, το MOTIVATE συνδιοργανώνει με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, επιμορφωτικό εργαστήριο (Workshop) την Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 και ώρα 19:15 μ.μ. Στο Workshop θα συμμετάσχουν εκτός από την κ. Ασδεράκη, ο κ. Πέτρος Τσαχουρίδης, BSc, International and European Studies, η κ. Μπότσογλου Καφένια, Καθηγήτρια του Παιδαγωγικού Τμήματος Ειδικής Αγωγής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, η κ. Μπεαζίδου Ελευθερία, Επίκουρος Καθηγήτρια του Παιδαγωγικού Τμήματος Ειδικής Αγωγής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, η κ. Σοφία Γκόρια, ΕΔΙΠ του Παιδαγωγικού Τμήματος Ειδικής Αγωγής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και η κ. Κουγιουμτζίδου Ελένη, Διδάκτορας των Επιστημών της Αγωγής.

Το Workshop, το οποίο απευθύνεται σε Εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο του 30oυ Δημοτικού Βόλου (Ορφανοτροφείου 4).

Ώρα προσέλευσης-εγγραφές: 18.45-19.15 μ.μ.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.