Μπάμπης Ζάχος: Η ΔΕΥΑΜΒ αποποιείται τις ευθύνες τις για το νερό της Αγριάς

Ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας και πρώην Αντιδήμαρχος Αγριάς κ. Μπάμπης Ζάχος ήταν από τους πρώτους που έφεραν προ εβδομάδων το θέμα του νερού της Αγριάς στο δημοτικό συμβούλιο, ζητώντας να ενημερωθεί για ποιο λόγο έχει αποφασιστεί η απαγόρευση της πόσης του, ενώ ζητούσε να μάθει και πως διαχειρίζεται η ΔΕΥΑΜΒ το ζήτημα.

Η ΔΕΥΑΜΒ σε νεότερη ανακοίνωσή της  απευθύνει έκκληση στους κατοίκους της Αγριάς για απόλυτο περιορισμό της χρήσης του νερού στα απολύτως αναγκαία που αφορούν στην τήρηση των κανόνων υγιεινής. Σημειώνει πως «η άσκοπη χρήση του νερού για ποτίσματα, πλύσιμο αύλιων χώρων και πεζοδρομίων, θα οδηγήσει σε εκκενώσεις των δεξαμενών υδροδότησης, με αποτέλεσμα την πρόκληση τυχαίων διακοπών νερού και βλαβών στο δίκτυο από την είσοδο αέρα», ενώ ενημερώνει πως από την Δευτέρα 14 Ιουνίου επιβάλλονται διακοπές υδροδότησης από τις 00:30 έως τις 6 το πρωί και από τις 11 το πρωί έως τις 14:00.

Βλέποντας την ανακοίνωση της ΔΕΥΑΜΒ ο κ. Ζάχος σχολίασε με ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης πως αυτή είναι ελλιπής και η Επιχείρηση αποποιείται τις ευθύνες της για το κόψιμο του νερού, κάνοντας λόγο για υπερκατανάλωση…

«Ελλιπής η ανακοίνωση της ΔΕΥΑΜΒ για το νερό της Αγριάς. Αποποιείται τις όποιες ευθύνες κ παραλείψεις κ μέρους της ως προς την διαχείριση κ ειδοποιεί τους κατοίκους για κόψιμο νερού για δήθεν υπερκατανάλωση.  ΕΛΕΟΣ πόση Υποκρισία ….», γράφει χαρακτηριστικά ο δημοτικός σύμβουλος.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.