My coast: Αριθμός ρεκόρ καταγγελιών σε βάρος επιχείρησης στη Μαγνησία

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
Συνολικά υποβλήθηκαν 125 σε λιγότερο από δύο μήνες…

Σε αριθμό ρεκόρ έφτασαν οι καταγγελίες στην πλατφόρμα Mycoast κατά επιχείρησης η οποία λειτουργεί στη Μαγνησία. Συγκεκριμένα πολίτες είχαν υποβάλει ηλεκτρονικά συνολικά 125 καταγγελίες εναντίον επιχειρηματία που δραστηριοποιείται με την εστίαση στον Νομό, μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, το πολύ 60 ημερών.

Έτσι οι υπάλληλοι της Κτηματικής Υπηρεσίας προχώρησαν σε έλεγχο στο πλαίσιο των ενεργειών που πραγματοποιούν σε επιχειρήσεις που λειτουργούν χωρίς άδεια από τις οποίες πολλές είναι υπότροπες.

Μεγάλος αριθμός καταγγελιών για παράνομες κατασκευές έχει συγκεντρωθεί και για επιχειρήσεις που λειτουργούν στο νησί του Τσουγκριά στη Σκιάθο, ωστόσο, από την Κτηματική Υπηρεσία έχει ζητηθεί να πραγματοποιηθούν εναέριες λήψεις με drone.

Το βιντεοληπτικό υλικό που θα συγκεντρωθεί θα καταδείξει το πού υπάρχουν παραβάσεις της υπάρχουσας νομοθεσίας αναφορικά με τον αιγιαλό και στη συνέχεια θα γίνουν οι προβλεπόμενες ενέργειες από την υπηρεσία, με την έκδοση πρωτοκόλλου κατεδάφισης των παράνομων κατασκευών.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.