Να απαγορευτεί η κυκλοφορία στην παραλία ζητά το Λιμεναρχείο

Εκφράζει φόβο ότι δεν θα μπορέσει να ελέγξει την κίνηση των πολιτών

Να απαγορευτεί η κυκλοφορία των πολιτών στην παραλία του Βόλου ζητά το Λιμεναρχείο με έγγραφο που υπογράφει η λιμενάρχης, αντιπλοίαρχος Βασιλική Κωνσταντά προς της Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας, τον Δήμο Βόλου και τον Οργανισμό Λιμένος.

Το Λιμεναρχείο Βόλου ζητά την απαγόρευση της κυκλοφορίας στο παραλιακό μέτωπο από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τα μεσάνυχτα, διότι σύμφωνα με πληροφορίες εκφράζει φόβο ότι δεν θα μπορέσει να ελέγξει – λόγω και έλλειψης προσωπικού – την κίνηση των πολιτών που, παρά την απαγόρευση κυκλοφορίας για περιορισμό της διάδοσης του κορωνοϊού, αναμένεται να αυξηθεί, όσο βελτιώνεται ο καιρός.

Τη στήριξη του ΟΛΒ στην πρόταση τονίζει με δήλωσή της στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η πρόεδρος του Οργανισμού Βίκυ Μήτρου. «Ο Οργανισμός Λιμένος Βόλου δεν έχει αντίρρηση και συμφωνεί με την εισήγηση του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου να κλείσει η παραλία για το κοινό για λόγους υγεινομικής ασφάλειας. Η λιμενάρχης ζήτησε με έγγραφό της προς τον Οργανισμό Λιμένος Βόλου να κλείσει η παραλία από τη Δευτέρα, και συγκεκριμένα να απαγορεύεται η κυκλοφορία από τις 12 το μεσημέρι μέχρι και στις 12 τα μεσάνυχτα. Η απαγόρευση της κυκλοφορίας αφορά το κοινό, πλην όσων εργάζονται ή διαμένουν αποδεδειγμένα στα κτίρια και στις πολυκατοικίες του παραλιακού μετώπου» σημείωσε η κ. Μήτρου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.