«Να τελειώσει αυτή η αθλιότητα που ζούμε»

Σε ανάρτησή του ο εκπρόσωπος της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ στη Μαγνησία, κ. Δημήτρης Σκαλτσής τονίζει, με αφορμή το περιστατικό Μπέου με μπουνιές και κλωτσιές με μοτοσυκλετιστή «Σύμφωνα με τη λογική του πολλά βαρύ Δημάρχου Βόλου, είναι κανόνας οι “λαϊκοί” άνθρωποι να σταματούν το όχημά τους και χτυπούν άγρια όποιον βρίζει την οικογένειά τους.
Προσπαθώντας να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, εξέδωσε μια γελοία ανακοίνωση, που μπορεί να θεωρηθεί και προτροπή σε βία από έναν αιρετό, και μάλιστα Δήμαρχο.
Σύμφωνα λοιπόν, με την αντίληψη Μπέου, την επόμενη φορά που θα βρίσει τους συμβούλους της αντιπολίτευσης, όπως συνηθίζει, θα πρέπει και εκείνοι να απαντήσουν με χειροδικία .
Επειδή όμως, ο αγαπημένος Δήμαρχος της κυβέρνησης Μητσοτάκη, επικαλείται συχνά τον λαϊκό κόσμο προσπαθώντας να ταυτιστεί μαζί του για ευνόητους λόγους, θα έπρεπε να ξέρει ότι ο λαϊκός κόσμος δεν διάγει πολυτελή βίο και κάνει business δηλώνοντας ψίχουλα, δεν έκλεισε δωμάτια σε ξενοδοχείο για άνετη διαμονή στο πρώτο lock down ενώ όλοι ήταν κλεισμένοι σπίτια τους, δεν κυκλοφορεί για προσωπικές του υποθέσεις με αμάξια του Δήμου, κάνοντας ταξιδάκια για να δει αγώνες, και κυρίως, δεν χτυπά όποιον ψευτόμαγκα τον βρίζει. Γιατί ο λαϊκός κόσμος έχει αξιοπρέπεια.
Ο πραγματικά λαϊκός κόσμος, όχι οι τραμπούκοι, οι τζάμπα μάγκες και τα λουμπεναριά.
Στις επόμενες δημοτικές εκλογές απαιτείται μέτωπο αξιοπρέπειας και προοπτικής, για να τελειώσει αυτή η αθλιότητα που ζούμε».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.