Νέα Αριστερά Μαγνησίας για τον ξυλοδαρμό Λημνιού: «Πρακτικές που θυμίζουν υπόκοσμο»

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Ανακοίνωση εξέδωσε η Νέα Αριστερά Μαγνησίας συμπαραστεκόμενη στον δημοτικό σύμβουλο της Συμμαχίας για τον Βόλο Στέλιο Λημνιό, ο οποίος, όπως κατήγγειλε δέχτηκε βίαιη επίθεση από δημοτικούς συμβούλους της παράταξης Μπέου. Η Νέα Αριστερά κάνει λόγο για πρακτικές που θυμίζουν υπόκοσμο και παρακράτος και εκφράζει την αλληλεγγύη της στον δημοτικό σύμβουλο καλώντας ταυτόχρονα και όλα τα δημοκρατικά κόμματα να χτίσουν τείχος απομόνωσης στο επικίνδυνο, όπως το χαρακτηρίζει, φαινόμενο που έχει εγκατασταθεί στην πόλη.
Η ανακοίνωση της Νέας Αριστεράς

“Το απίστευτο γεγονός που καταγγέλλει ο δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης Στ. Λημνιός για τον ξυλοδαρμό του από δημοτικούς συμβούλους του Μπέου, είναι μια ακόμα στιγμή από τον τρόπο λειτουργίας μιας δημοτικής αρχής η οποία αποτελεί ντροπή για την ιστορία του Βόλου.
Η τρομοκρατία δεν θα περάσει, οι πρακτικές που θυμίζουν υπόκοσμο και παρακράτος θα βρουν μπροστά τους την αντίσταση και την κινητοποίηση κάθε δημοκρατικού πολίτη.
Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στον αγωνιστή δημοτικό σύμβουλο Στέλιο Λημνιό και στην δημοτική παράταξη η οποία με επικεφαλής τον Ν. Παπαπέτρο δίνει καθημερινές μάχες απέναντι στο απεχθές καθεστώς Μπέου. Καλούμε όλα τα δημοκρατικά κόμματα να χτίσουν τείχος απομόνωσης του ακραία παρακμιακού, αλλά και επικίνδυνου φαινομένου που έχει εγκατασταθεί στην δημοτική Αρχή της πόλης μας”

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.