Απανθρακώθηκε υπερήλικας από πυρκαγιά σε σπίτι στα Πευκάκια!

Διέμενε μόνος και βρήκε τραγικό θάνατο

Μερικώς απανθρακωμένος βρέθηκε στο σπίτι που διέμενε μόνος στα Πευκάκια από τους πυροσβέστες σήμερα το πρωί ένας 90χρονος, μετά από φωτιά. Ο λόγος για τον Ευθύμιο Γκιουρτζίδη που απανθρακώθηκε μερικώς, στο σπίτι που νοίκιαζε και έμενε μόνος.

Η Πυροσβεστική ενημερώθηκε στις 8.45 για φωτιά σε σπίτι στα Πευκάκια, στην οδό Θεοφάνους. Στο σημείο μετέβησαν τρία οχήματα της Πυροσβεστικής με οκτώ άτομα. Όταν έφθασαν στο σημείο η φωτιά είχε σβήσει.

Από τη φωτιά προκλήθηκαν ζημιές στο εσωτερικό του σπιτιού και, σύμφωνα με πληροφορίες, ο ηλικιωμένος είχε εγκαύματα από τη μέση και πάνω.
Ήδη παραγγέλθηκε νεκροψία – νεκροτομή ενώ προανάκριση για τα αίτια της πυρκαγιάς διενεργεί το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής.

Σε ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βόλου τονίζεται ότι σήμερα 06-5-2017 και περί Ώρα/08:45΄, εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε ισόγεια μονοκατοικία, επί της οδού Θεοφάνους 3, περιοχή Πευκάκια Νέων Παγασών Δήμου Βόλου Ν. Μαγνησίας, στην οποία διέμενε ο Γκιουρτζίδης Ευθύμιος του Χρήστου και της Κλεονίκης, ετών 90.
Από τις Πυροσβεστικές Δυνάμεις της Π.Υ. Βόλου που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν το συμβάν, βρέθηκε μερικώς απανθρακωμένο από την πυρκαγιά, το πτώμα του προαναφερθέντος ενοίκου. Ο θανών ζούσε μόνος.
Η σωρός του εκλιπόντος θα σταλεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας για διενέργεια Νεκροψίας -Νεκροτομής.
Από την πυρκαγιά σημειώθηκαν περιορισμένες υλικές ζημιές στην εν λόγω οικία. Ενεργείται προανάκριση από το Ανακριτικό Τμήμα της Π.Υ. Βόλου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.