Νέο ΔΣ στο Σύλλογο Εργαζομένων της ΔΕΥΑΜΒ

Με ομόφωνη απόφαση, συγκροτήθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου Εργαζομένων της ΔΕΥΑΜΒ, καθώς επίσης και οι επιτροπές που προβλέπονται από το ισχύον καταστατικό.

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
1. Ζεμπέογλου Βάγιος Πρόεδρος
2. Οικονόμου Νίκος Αντιπρόεδρος
3. Χριστοδούλου Ελένη Γραμματέας
4. Βλιώρας Ιωάννης Ταμίας
5. Τριανταφύλλου Αλεξάνδρα Μέλος
6. Παλάντζας Ιωσήφ Μέλος
7. Καλόγηρος Μίλτος Μέλος

ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Λιάκου Ευαγγελία
Πανταζάκης Σπύρος
Χρήστου Κων/νος

ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
1. Ζεμπέογλου Βάγιος Πρόεδρος
2. Χριστοδούλου Ελένη Μέλος
3. Παλάντζας Ιωσήφ Μέλος

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΥΓΙΕΙΝΗΣ & ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
1. Οικονόμου Νίκος Πρόεδρος
2. Σαραφίδης Δημήτρης Μέλος
3. Μορφογιάννης Γιώργος Μέλος

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ & ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ
1. Παλάντζας Ιωσήφ Πρόεδρος
2. Τριανταφύλλου Αλεξάνδρα Μέλος
3. Καλόγηρος Μίλτος Μέλος

«Σε εποχές όπως οι σημερινές, όταν καταλύονται δημοκρατίες και προσβάλλονται ελευθερίες και δικαιώματα, είναι πολύ σημαντικό το υψηλό ποσοστό συμμετοχής των εργαζομένων στην εκλογική διαδικασία, την γιορτή της δημοκρατίας, για την ανάδειξη των εκπροσώπων τους στα θεσμικά όργανα.
Και την νέα θητεία θα συνεχίσουμε όχι μόνο τις προσπάθειες και τους αγώνες για την διασφάλιση και την προάσπιση όλων όσων κατακτήθηκαν δεκαετίες πριν, αλλά και τις διεκδικήσεις για ένα καλύτερο αύριο.
Ευχαριστούμε όλους όσους με την ψήφο τους μας εμπιστεύτηκαν, και αναγνώρισαν τις προσπάθειες των προηγούμενων ετών, για την αντιμετώπιση και επίλυση των πολύ σημαντικών και κρίσιμων θεμάτων που δημιουργήθηκαν.
Ευχαριστίες αξίζουν και στους συναδέλφους που έθεσαν τον εαυτό τους στην εκλογική διαδικασία ως υποψήφιοι, για την συγκρότηση ενός ενιαίου ψηφοδελτίου», επισημαίνεται χαρακτηριστικά από το νέο Διοικητικό Συμβούλιο.