Νέο περιστατικό με μωρά γατάκια πεταμένα μέσα σε κάδο στον Βόλο

Λίγες μόλις ημέρες μετά το αδιανόητο περιστατικό με την 75χρονη που κατηγορήθηκε, συνελήφθη και της επιβλήθηκε πρόστιμο 120.000 ευρώ επειδή  πέταξε σε κάδο απορριμμάτων στον Βόλο μωρά γατάκια, έρχεται ακόμη ένα αποτρόπαιο περιστατικό πάλι στον Βόλο και πάλι με πεταμένα μωρά γατάκια σε κάδο.

 

Όπως αναφέρεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Φιλοζωικής Ομάδας Βόλου χθες, Πέμπτη μία κυρία βρήκε πεταμένα γατάκια σε κάδο απορριμμάτων στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου. Η κυρία άκουσε το κλάμα, έτρεξε προς τον κάδο και αντίκρυσε τα περισσότερα γατάκια πεθαμένα κι ένα μόνο να είναι ζωντανό.

«Περνώντας πίσω από τον Άγιο Κωνσταντίνο, επί της οδού Τσοποτού, στο ύψος της Φιλίππου, ακούσαμε γατάκι να κλαίει και το βρήκαμε τελικά μέσα στον κάδο απορριμμάτων σε σακούλα, καταπλακωμένο από σκουπίδια, μαζί με τα αδερφάκια του (νεκρά εκείνα..) κι ενώ δεν έχει κλείσει ακόμα η υπόθεση της 75χρονης με τα γατάκια που πέταξε σε κάδο, το έγκλημα συνεχίζεται. Ζητάμε γατομαμά ή φροντιστή για το ένα και μοναδικό που επέζησε», σημειώνεται στη σχετική ανάρτηση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.