«Ο Μπέος όσο κι αν προσπαθεί να παρουσιάζεται ως ακομμάτιστος, πλέον δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από το δάχτυλό του»

Σε ανακοίνωση του ΜέΡΑ25 Μαγνησίας για τις δηλώσεις του Α. Μπέου για το Γ. Βαρουφάκη και το ΜέΡΑ25 τονίζονται τα εξής: «Σε δημοσιεύματα τοπικών sites ο δήμαρχος Βόλου φέρεται να έκανε τις παρακάτω δηλώσεις:
«Εύχομαι και ελπίζω να μην είναι στη Βουλή αυτός ο κατάσκοπος ο Βαρουφάκης. Αυτός είχε μία γκόμενα στην παιδική ηλικία που την έλεγαν Δήμητρα και τη θυμήθηκε τώρα και λέει θα βγάλω νόμισμα “Δήμητρα”. Για τρέλα μιλάμε. Αυτό το νούμερο υπάρχει κόσμος που τον πιστεύει και τον ψηφίζει. Αυτός είναι ένα νούμερο. Αυτά ήταν τα στελέχη -όχι όλα- που οδήγησαν προ του γκρεμού τη χώρα μας. Οδήγησε στην καταστροφή τη χώρα και μετά έβγαλε βιβλίο»

Το ότι ο Α.Μπέος ακολουθεί πιστά τη γραμμή της κυβέρνησης είναι πλέον γνωστό σε όλη την κοινωνία του Βόλου. Όσο κι αν προσπαθεί να παρουσιάζεται ως ακομμάτιστος και υπερκομματικός, πλέον δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από το δάχτυλό του.

Επιπλέον είναι γνωστή η τακτική Μπέου, όταν δεν έχει επιχειρήματα για κάτι, να ρίχνει στον ανεμιστήρα προσβλητικούς κι αβάσιμους χαρακτηρισμούς, όπως στη συγκεκριμένη περίπτωση «κατάσκοπος» και «νούμερο». Το κάνει για να δημιουργήσει εντυπώσεις.

Ως ΜέΡΑ25 όμως θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας για να μπούμε στη Βουλή με βασικό σκοπό να αναδεικνύουμε ζητήματα που αφορούν τους εργαζόμενους, τους αυτοαπασχολούμενους, τους συνταξιούχους και κυρίως τη νεολαία μας.
Σε αντίθεση με τον κ. Μπέο που δεν λέει κουβέντα για την πολιτική της ΝΔ που έχει οδηγήσει μισθωτούς, ελεύθερους επαγγελματίες και το μεγαλύτερο μέρος της ελληνικής κοινωνίας στο χείλος του γκρεμού και την καταστροφή.
• Δεν λέει τίποτα για την κυβερνητική πολιτική που δεν κάνει τίποτα ουσιαστικό για τον πληθωρισμό που εξανεμίζει μέσα σε λίγες μόνο μέρες τους μισθούς.
• Δεν λέει τίποτα για το ΦΠΑ που είναι από τα μεγαλύτερα στην Ευρώπη (η Γερμανία έχει 19%), παρά το γεγονός ότι η οικονομίας μας δεν το σηκώνει
• Δεν λέει τίποτα για τους τεράστιους λογαριασμούς ρεύματος και φυσικού αερίου που νοικοκυριά και επιχειρήσεις αδυνατούν να πληρώσουν.
• Για την υπέρογκη φορολογία που γονατίζει τις επιχειρήσεις και τους ελεύθερους επαγγελματίες, 100% προκαταβολή φόρου, τέλος επιτηδεύματος, φορολογία από το πρώτο ευρώ
• Δεν λέει τίποτα για για τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας που φέρνουν επίσης πολλούς πολίτες σε αδιέξοδο επειδή δεν έχουν να πληρώσουν το δάνειό τους, ενώ η κυβέρνηση επιτρέπει στα funds να αγοράζει δάνεια στο 3% της αξίας τους (δηλαδή ένα δάνεια 100.000€, τα funds το αγοράζουν 3.000€, ενώ στον δανειολήπτη δεν του επιτρέπουν να κάνει το ίδιο)
• Δεν λέει τίποτα για το ζήτημα της καύσης σκουπιδιών και του LNG, αφού βάζει τα συμφέροντα και τα κέρδη το πολυεθνικών πάνω από τους ανθρώπους και το περιβάλλον

Και το κερασάκι σε όλα αυτά είναι ότι λέει ψέματα δημοσίως (εν γνώση του;) ότι ο Γ. Βαρουφάκης και το ΜέΡΑ25 θέλουν να βγάλουν νέο νόμισμα που να το λένε «Δήμητρα».

Τον ενημερώνουμε λοιπόν σε περίπτωση που δεν το γνωρίζει ότι η πρόταση για τη δημιουργία ψηφιακής πλατφόρμας πληρωμών «Δήμητρα», δεν είναι νόμισμα.

Είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο, που αν εφαρμόζονταν, θα εξοικονομούσε στους έλληνες 2 δις ευρώ το χρόνο. Τόσα είναι τα κέρδη που βγάζουν οι τράπεζες από τις επιβαρύνσεις και τα χαράτσια που βάζουν σε όλους μας. Αυτά τα χρήματα θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν ως ενίσχυση στις τοπικές επιχειρήσεις και τους ελεύθερους επαγγελματίες. Ενώ, σε0 ό,τι αφορά τις συναλλαγές, στην ψηφιακή αυτή πλατφόρμα, θα είναι κανονικά σε ευρώ.

Εμείς λοιπόν, καλούμε τους πολίτες του Βόλου και της Μαγνησίας, αν θέλουν η φωνή του ΜέΡΑ25 να είναι μέσα στη Βουλή, να στηρίξουν και με την ψήφο τους. Στις 25 Ιούνη να ψηφίσουν ΜέΡΑ25, γιατί όλα μπορούν να είναι αλλιώς!
Με βάση λοιπόν τα παραπάνω, αναμένουμε να ανακαλέσει τους προσβλητικούς χαρακτηρισμούς αλλά και τις ψευδείς δηλώσεις. Διαφορετικά θα θεωρηθεί ότι συνειδητά προσβάλλει τόσο το Γ. Βαρουφάκη όσο και τα μέλη του ΜέΡΑ25, αλλά κι ότι συνειδητά παραπληροφορεί τους πολίτες του Βόλου».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.