Το Σωματείο Ατόμων με Αναπηρία Όρασης Ν. Μαγνησίας «Μάγνητες Τυφλοί» , εκ μέρους όλων των ωφελούμενων, ευχαριστούν θερμά όλους τους συμπολίτες και τα μέλη τους, για την ανταπόκρισή τους, στην προσπάθεια συγκέντρωσης τροφίμων, για τους έχοντες ανάγκη.
Εν όψει των εορτών και των δύσκολων κοινωνικών συνθηκών που έρχονται όλοι αντιμέτωποι, τέτοιες πράξεις μας ενώνουν και γεμίζουν τις καρδιές με αγάπη και προσφορά. Άλλωστε αυτό είναι το νόημα των Χριστουγέννων!
«Μακάρι κάθε συνάνθρωπός μας να νιώσει την πληρότητα που του προσφέρει μια απλή κίνηση αλληλοβοήθειας, αλλά μια σημαντική πράξη συνύπαρξης που προωθεί την ισότιμη διαβίωση», επισημαίνεται χαρακτηριστικά.
Η πρώτη παράδοση τροφίμων πραγματοποιήθηκε στο ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ σήμερα, Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου, αλλά η προσπάθεια συγκέντρωσης τροφίμων συνεχίζεται έως τις 11 Δεκεμβρίου.
*Φωτογραφία από το facebook του Βασίλη Ηλιόπουλου, εθελοντή της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας που βοήθησε στη μεταφορά των τροφίμων































