Οικονομική: Θα κατακυρώσει διαγωνισμό για Χριστουγεννιάτικο διάκοσμο

Με κυριότερο θέμα συζήτησης την υποβολή πρακτικού κατακύρωσης του ανοικτού δημόσιου ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την «Προμήθεια Χριστουγεννιάτικου Διάκοσμου 2020, ενδεικτικού συνολικού προϋπολογισμού δαπάνης 177.592,80 € συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. 24%», συνεδριάζει τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020, στις 13.30, δια ζώσης και κεκλεισμένων των θυρών, η Οικονομική Επιτροπή.

Η επιτροπή θα εγκρίνει τη μελέτη και την κατάρτιση όρων διακήρυξης για την διενέργεια συνοπτικού διαγωνισμού για την υλοποίηση συνοδευτικών μέτρων στα πλαίσια της πράξης: «Αποκεντρωμένες προμήθειες τροφίμων και βασικής υλικής συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους απόρους 2014-2020», με θέμα: 1. «Συμβουλές Υγιεινής Διαβίωσης», 2. «Εκμάθηση Χρήσης Ηλεκτρονικών Υπολογιστών» και 3. «Πρώτες Βοήθειες σε παιδιά και ενήλικες».

Επίσης, θα εγκριθούν τα πρακτικά της πλειοδοτικής δημοπρασίας για την εκμίσθωση του πολυώροφου κτιρίου στάθμευσης αυτοκινήτων και καταστημάτων επί των οδών Ερμού-Φιλελλήνων-Δημητριάδος στο Βόλο (σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 192 παρ. 1 του Ν.3463/2006, όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 196 του Ν. 4555/2018)» που κρίθηκε άγονε, οι τεχνικές προδιαγραφές και η κατάρτιση όρων διακήρυξης για την διενέργεια ανοικτού δημόσιου ηλεκτρονικού διαγωνισμού για «Εργασίες καθαρισμού τάφρων του Δήμου Βόλου», ενδεικτικού συνολικού προϋπολογισμού δαπάνης 21.576 € με ΦΠΑ.

Η επιτροπή θα καταρτίσει τους όρους «διεξαγωγής δημοπρασίας για την εκμίσθωση του Κέντρου Αντισφαίρισης Ν. Ιωνίας Βόλου και της σε συνέχεια της βόρειας πλευράς του ως άνω Κέντρου Αντισφαίρισης Ν. Ιωνίας Βόλου έτερη έκταση εμβαδού 5.500 τ.μ. περίπου» και θα εγκρίνει τα δικαιολογητικά κατακύρωσης προσωρινών αναδόχων των έργων «ανακατασκευή τμήματος της οδού Σπυρίδη» και «κατασκευές οδών έτους 2020».

Τέλος, θα υποβληθούν τα πρακτικά αποσφράγισης και θα αξιολογηθούν οι προσφορές διαγωνισμών των έργων «Αποκαταστάσεις ζημιών στις πλατείες και τους κοινόχρηστους χώρους έτους 2020», «Αποκατάσταση ζημιών δικτύου ηλεκτροφωτισμού έτους 2020», «Συντήρηση Πεζογεφυρών», «Κατεδάφιση δημοτικού κτιρίου στην οδό Κάδμου Ν. Ιωνίας» και «Εργασίες Επιθεώρησης, Συντήρησης και αναγόμωσης πυροσβεστήρων για τα Σχολικά κτίρια έτους 2020 και για τα Δημοτικά κτίρια έτους 2020».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.