Ομογενείς του εξωτερικού στηρίζουν τον «Εσταυρωμένο»- Δόθηκαν τα οικονομικά βοηθήματα για το Πάσχα

φωτογραφία αρχείου

Με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση δέχτηκαν οι άνθρωποι του Εσταυρωμένου χθες το πρωί μία ακόμη οικονομική ενίσχυση για να συνεχίσουν το έργο τους από φίλο του Συλλόγου, ομογενή που κατοικεί στο Μόντρεαλ του Καναδά. Ωστόσο, εκείνο που επισημαίνεται από τον Σύλλογο είναι πως δεν είναι ο μοναδικός που συνεισφέρει στο έργο του Εσταυρωμένου καθώς άνθρωποι από διάφορα μέρη της Ελλάδας και του εξωτερικού ενισχύουν οικονομικά το Σύλλογο, ο οποίος στηρίζει εκατοντάδες ανθρώπους που έχουν ανάγκες.

Δόθηκαν τα οικονομικά βοηθήματα του Πάσχα και ετοιμάζονται δέματα

Στο μεταξύ το ΔΣ του Εσταυρωμένου κάνει γνωστό ότι στηρίζει οικονομικά και σε μηνιαία βάση τα φιλόπτωχα των δυο φυλακών της περιοχής (Βόλου και Κασσαβετείας), το Ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων Βόλου και δεκάδες άπορες οικογένειες και μοναχικά πρόσωπα.

Αυτή την περίοδο -προ του Πάσχα- έχει προσφέρει ήδη οικονομικά βοηθήματα αξίας 2.500 ευρώ, ενώ θα δημιουργήσει και ατομικά δέματα για τους φυλακισμένους της περιοχής.

Για τον λόγο αυτό απευθύνει κάλεσμα στους Βολιώτες να συνδράμουν στο έργο του και να προσφέρουν έστω κάποια από τα παρακάτω είδη: Σαμπουάν, Σαπούνια, Οδοντόβουρτσες, Οδοντόκρεμες, Τσιγάρα, Τηλεκάρτες του ΟΤΕ (όχι για κινητά), Σοκολάτες, Μπισκότα, Καραμέλες, Καφέ, Ζάχαρη, Χαρτί υγείας, και χρήματα, για όσους το επιθυμούν.

Όλα αυτά τα είδη  συγκεντρώνονται καθημερινά (9:30 π.μ. – 12:30 μ.μ.) στο ΚΕ.Δ.Α.Β. (Θουκυδίδου 10, έναντι ΙΚΑ). Τηλέφωνο 2421310021.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.