Πανέτοιμος ο «Κένταυρος» για να κατακτήσει την κορυφή

Το 2023 υποδέχθηκε την Centaurus Racing Team του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας πιο δυναμική από ποτέ. Η πρώτη απαιτητική διαγωνιστική διαδικασία της χρονιάς για τις πανεπιστημιακές ομάδες που συμμετέχουν στον Formula Student, τα «Registration», ξεπεράστηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Αναλυτικότερα, τα «Registration» αποτελούν το απόλυτο κριτήριο συμμετοχής των ομάδων στους ευρωπαϊκούς διαγωνισμούς Formula Student  του καλοκαιριού και αφορούν την επίλυση προβλημάτων Μηχανολογίας, Ηλεκτρολογίας και Οικονομικών.

Ο Κένταυρος έλαβε μέρος στα «διαγνωστικά τεστ» όλων των διαγωνισμών και προκρίθηκε 2ος στην Ουγγαρία, 1ος στην Τσεχία, 3ος στην Ολλανδία και 4ος στην Αυστρία, σε έναν από τους απαιτητικότερους.

Το αρχικό πλάνο της Ομάδας να συμμετάσχει στους διαγωνισμούς της Αυστρίας (22-28 Ιουλίου) και Ουγγαρίας (1-5 Αυγούστου) επετεύχθη. Με αυτά τα δεδομένα, συνεχίζει  πυρετωδώς την κατασκευή του 9ου μονοθέσιου με στόχο την κατάκτηση της κορυφής. Ραντεβού, λοιπόν, στις  πίστες  της Formula 1 και παγκοσμίως φήμης Red-Bull Ring και Hungaroring!

Η Centaurus Racing Team ευχαριστεί τους χορηγούς της  για την πολύτιμη βοήθεια που προσφέρουν, καθώς στέκονται αρωγοί στο έργο της, το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, την Επιτροπή Ερευνών και την Περιφέρεια Θεσσαλίας αλλά και τους ανθρώπους που την στηρίζουν σε αυτήν την πολυετή προσπάθεια.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.