Την Παραμονή Πρωτοχρονιάς, Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2017 ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου όπως τονίζει σε σχετική ανακοίνωση-πρόσκληση, «περιμένει όλους τους συναδέλφους εμπόρους και τους φίλους καταναλωτές να γιορτάσουν όλοι μαζί τον ερχομό του νέου έτους αναβιώνοντας ένα παλιό πρωτοχρονιάτικο έθιμο, που γινόταν κάθε παραμονή πρωτοχρονιάς τη δεκαετία του ’70 και αρχές του ’80 στην πόλη μας» .
Έτσι στις 12:30 – 15:00 & 16:30 -18:00:
Τα ξωτικά στις οδούς Ερμού – Τοπάλη θα βρίσκονται για να βοηθήσουν τους μικρούς φίλους να στολίσουν το «Δέντρο των Ευχών» με κάρτες του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου και του Γηροκομείου Βόλου, ενισχύοντας την πολύτιμη προσφορά τους.
Ο Αη Βασίλης στις οδούς Ερμού – Αντωνοπούλου θα μοιράζει μπαλόνια, χαμόγελα και θα χαρίζει ευτυχισμένες αναμνήσεις με φωτογραφίες μαζί του ή στο χριστουγεννιάτικο πλαίσιο φωτογράφισης.
Στις 17:00 ο Αη Βασίλης και τα ξωτικά του θα μοιράσουν 2.000 σακουλάκια χαρτοπόλεμο και 500 καραμούζες, ώστε στις 17:30 όλοι μαζί κατά το μήκος της Ερμού να αποχαιρετήσουμε γιορτινά το 2017 και να υποδεχτούμε με χαρά το 2018, όπως παλιά. Σας περιμένουμε λοιπόν να διασκεδάσετε μαζί μας».
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.





























