Παράταση εργασιών στον κόμβο Αθηνών -Λαρίσης, αν και το έργο παραδόθηκε και εγκαινιάστηκε!

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
Βιάστηκε να κόψει την κορδέλα ο Αχ. Μπέος

Βιάστηκε να κόψει την κορδέλα ο Αχ. Μπέος, να εγκαινιάσει και να δώσει στην κυκλοφορία τον κυκλικό κόμβο στη συμβολή των οδών Αθηνών και Λαρίσης, καθώς σήμερα η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Βόλου ενέκρινε την παράταση του εν λόγω έργου για τρεις μήνες, προκειμένου να γίνουν περαιτέρω εργασίες!

Όπως αναφέρεται στη ημερήσια διάταξη της Οικονομικής Επιτροπής, ο εργολάβος που ανέλαβε το έργο ζητά  την παράταση προθεσμίας κατασκευής μέχρι την 21-9-2021 (η συμβατική προθεσμία κατασκευής λήγει στις 21-7-2021 ) γιατί  είχε δηλώσει ότι λόγω της πανδημίας Covid-19 και των περιοριστικών μέτρων αντιμετώπιζε δυσκολίες στις συνεργασίες της με το προσωπικό που εργάζεται στο έργο του καθώς και στις συνεργασίες της εταιρείας με υπεργολάβους και προμηθευτές. Επίσης λόγω της πανδημίας Covid-19 εξακολουθούν να υπάρχουν καθυστερήσεις στο έργο.

Η Οικονομική Επιτροπή ενέκρινε την παράταση των εργασιών, όμως το πιο παράξενο απ’ όλα είναι πως το έργο έχει ήδη εγκαινιαστεί από τον Αχ.Μπέο, μετά βαΐων και κλάδων στις 17 Ιουνίου! Φαίνεται ότι ο Δήμαρχος βιάστηκε να δώσει στην κυκλοφορία τον κυκλικό κόμβο, να φωτογραφηθεί και να δηλώσει πόσο γρήγορα γίνονται τα έργα στον Βόλο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Η εφημερίδα Μαγνησία και το magnesianews.gr είναι δίπλα στον Πολίτη.

Στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες που αφορούν τη γειτονιά σου και τον τόπο μας.