Παράταση θητείας προτείνει ο πρόεδρος της Ηπειρωτικής Αδελφότητας

Επιστολή προς του Ηπειρώτες της Μαγνησίας έστειλε ο πρόεδρος της Ηπειρωτικής Αδελφότητας Ιωάν. Ζωίδης, στην οποία τονίζει ότι λόγω της πανδημίας δεν είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί συνέλευση και να ενημερωθούν τα μέλη για τον απολογισμό της θητείας του Δ.Σ., αλλά ούτε και να προγραμματιστεί για το νέο έτος. Ο πρόεδρος εκφράζει προβληματισμό για το μέλλον του Σωματείου.

«Βρισκόμαστε και ζούμε σε μια δύσκολη εποχή. Η πανδημία και η οικονομική κρίση της τελευταίας 10ετίας οξύνεται σε όλη την κοινωνία αποτέλεσμα και σε όλους τους πολιτιστικούς συλλόγους ,έτσι λοιπόν και σε εμάς.
Ευτυχώς που ανέκαθεν είχαμε την τύχη χρηστών διοικήσεων εδώ στο Βόλο και η Αδελφότητα μας κατάφερε και επιβιώνει πάνω από αιώνα.
Τα πράγματα όμως δυσκολεύουν οικονομικά αλλά κυρίως σε ανθρώπινο δυναμικό, οι νέοι δεν μας πλαισιώνουν οι μεγαλύτεροι αντιμετωπίζουν προβλήματα και άλλοι «φεύγουν» οπότε υπάρχει μεγάλος προβληματισμός για το μέλλον», αναφέρει ο πρόεδρος των Ηπειρωτών.

Ο πρόεδρος προτείνει στο Δ.Σ. την παράταση της θητείας του παρόντος μέχρι τέλους Μάιου 2021 και ανάλογα με την εξέλιξη της πανδημίας και σύμφωνα με άρθρο 54 του Ν4753/20 ΦΕΚ 227Α που το επιτρέπει και ζητά από τα μέλη προτάσεις, ώστε η Αδελφότητα να μείνει όρθια και μετά την πανδημία.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.