Πέντε χρόνια από τον θάνατο του αστυνομικού της ΟΠΚΕ Γ. Καραπαναγιώτη

Οι ήρωες δεν πεθαίνουν ποτέ τονίζει η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων

Πέντε χρόνια συμπληρώνονται φέτος από τον θάνατο, σε τροχαίο δυστύχημα εν ώρα υπηρεσίας, του αστυνομικού της ΙΠΚΕ Μαγνησίας Γιώργου Καραπαναγιώτη και σε ανακοίνωσή της η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Μαγνησίας, τονίζει ότι οι ήρωες δεν πεθαίνουν ποτέ, αλλά ζουν για να μας εμπνέουν και να μας οδηγούν.

Η ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Μαγνησίας αναφέρει: «Α Θ Α Ν Α Τ Ο Σ… ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΑΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΗΝ ΑΓΧΟΝΗ Ή ΘΑ ΣΚΟΤΩΘΕΙ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ..

Πέντε χρόνια πέρασαν από εκείνη την μέρα που έφυγε από κοντά μας, θυσιάζοντας την ζωή του εν ώρα υπηρεσίας και ένεκα αυτής ο ΗΡΩΑΣ της Αστυνομικής μας Διεύθυνσης ΚΑΡΑΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, προκειμένου να συνδράμει ταχύτατα τους συναδέλφους μας στη προσπάθεια τους να ακινητοποιήσουν όχημα στο οποίο επέβαιναν ληστές που με την εγκληματική τους δραστηριότητα σκορπούσαν τον φόβο στους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής του Αλμυρού Μαγνησίας.

Σε μια εποχή όπου το εγώ κυριαρχεί του εμείς και τα πάντα θυσιάζονται στο βωμό του χρήματος και του ατομικού συμφέροντος οι θυσίες των ηρώων της Ελληνικής Αστυνομίας, σαν και αυτή του ΓΙΩΡΓΟΥ, αποτελούν μια μικρή αχτίδα φωτός, που σκοπίμως αποκρύπτεται για να υπερτερήσει το σκοτάδι.
Η μικρή όμως αυτή αχτίδα φωτός αποτελεί για εμάς που είχαμε την τύχη και την τιμή να γνωρίσουμε το πηγαίο χιούμορ, τον αυθορμητισμό και την καλοσύνη της ψυχής του ΓΙΩΡΓΟΥ, οδηγό και κινητήριο δύναμη προκειμένου να ανταπεξέλθουμε στις καθημερινές δυσκολίες του επαγγέλματος μας.

Μια ιστορία που διηγούμαστε στα παιδιά μας και η οποία αναδεικνύει το σπουδαίο λειτούργημα που επιτελούμε ως αστυνομικοί, έτοιμοι πάντα να θυσιάσουμε τη ζωή μας προκειμένου να προστατεύσουμε τα αγαθά της ζωής και της περιουσίας του πολίτη.
Μια ιστορία πραγματικού ηρωισμού που δεν πρόκειται ποτέ να διδαχθεί ή να αναγνωσθεί, σκοπίμως σε κανένα σχολείο ή εκπαιδευτικό ίδρυμα μιας και ο κοινωνικός ρατσισμός της σύγχρονης υποκριτικής κοινωνίας δεν έχει απλά χώρο για αληθινούς ΗΡΩΕΣ-ΠΡΟΤΥΠΑ σαν τον δικό μας μιας και αναλώνεται στη προβολή ψευτοηρώων κατασκευασμένων στα πρότυπα κάποιων λίγων που για την δική τους ανέλιξη απομονώνουν και απαξιώνουν τις θυσίες των ηρώων μας. Όμως αυτή η απαξίωση από τους λίγους είναι που αναδεικνύει και το μεγαλείο του ηρωικού τους τέλους.

Βλέποντας λοιπόν τα παιδιά του ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΑΣ να μεγαλώνουν γαλουχημένα με τα πρότυπα και τα ιδανικά που κληρονόμησαν από τον πατέρα τους και την επίσης ηρωίδα Αστυνομικό μητέρας τους, διακρίνουμε καθημερινά στο χαμόγελο τους, τον δικό μας ΗΡΩΑ, που θα ζει για πάντα γιατί πολύ απλά
ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΠΟΤΕ ΑΛΛΑ ΖΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΜΠΝΕΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.