Περιοδεία υποψηφίων βουλευτών του ΚΚΕ στο Πρωτοδικείο Βόλου

Στο χώρο του Πρωτοδικείου Βόλου των Δικαστηρίων βρέθηκε κλιμάκιο υποψηφίων βουλευτών του ΚΚΕ στη Μαγνησία αποτελούμενο από την Ιωάννα Παπαδημητρίου, Βασίλη Μεταξά και Αποστόλη Ριζόπουλο, που συζήτησε και παρουσίασε τις θέσεις του Κόμματος ενόψει των ερχόμενων βουλευτικών εκλογών.
Ο πρόεδρος του συλλόγου εργαζομένων στο Πρωτοδικείο Βόλου Γεώργιος Κουζιώκας αναφέρθηκε στα καυτά προβλήματα των υπαλλήλων που είναι η έλλειψη υπαλλήλων λόγω των πολλών αποχωρήσεων λόγω συνταξιοδότησης με αποτέλεσμα οι εργαζόμενοι να ασχολούνται με διπλά και τριπλά αντικείμενα εργασίας και με την ταυτόχρονη παλαιότητα του κτιρίου δυσκολεύει την εργασιακή τους καθημερινότητα στο θέμα της εξυπηρέτησης των πολιτών. Όπως σημείωσε όλο το προηγούμενο διάστημα ο σύλλογος απέστειλε μία σειρά εγγράφων στις αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες χωρίς όμως ανταπόκριση στην επίλυση των υφιστάμενων προβλημάτων.

Η υποψήφια βουλευτής Ιωάννα Παπαδημητρίου πρώην πρόεδρος του συλλόγου εργαζομένων στο Πρωτοδικείο Βόλου υπογράμμισε την διαχρονική συμπαράσταση του ΚΚΕ στην προώθηση και επίλυση των προβλημάτων των εργαζομένων, που σήμερα οξύνονται ακόμη περισσότερο με την ακρίβεια, την Υγεία, την Παιδεία.

Στην συνέχεια ο υποψήφιος βουλευτής στη Μαγνησία με το ΚΚΕ Βασίλης Μεταξάς τόνισε ότι οι εργαζόμενοι έχουν την εμπειρία όλα αυτά τα χρόνια, κι από την περίοδο της καπιταλιστικής οικονομικής κρίσης και σήμερα από την περίοδο της ανάκαμψης και την εκτίναξη του πληθωρισμού και της ακρίβειας. Έχουν εμπειρία από όλες τις κυβερνήσεις που πέρασαν, του ΠΑΣΟΚ, των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, της Νέας Δημοκρατίας και τις πολιτικές που εφάρμοσαν, που έχουν τον ίδιο παρονομαστή, το χτύπημα του λαϊκού εισοδήματος και των δικαιωμάτων. Σημείωσε χαρακτηριστικά: «Αυτοί και σε αυτές τις εκλογές έχουν το δικό τους κοινό σενάριο για την ανταγωνιστικότητα των επιχειρηματικών ομίλων, μοιράζοντας δισεκατομμύρια από τα διάφορα πακέτα στήριξης. Το θέμα είναι τι θα κάνουμε εμείς. Διότι ότι κέρδισε μέχρι σήμερα ο λαός ήταν από τους αγώνες που έκανε. Έτσι και τώρα και με την ψήφο μας στο ΚΚΕ μπορούμε να ανοίξουμε δρόμους για την επόμενη ημέρα. Επίσης γνωρίζεται από την εμπειρία σας ότι η ύπαρξη ενός βουλευτή στο νομό Μαγνησίας δίνει μεγαλύτερη ένταση και δυναμική στους αγώνες που θα χρειασθούν από την επόμενη ημέρα των εκλογών για την αντιμετώπιση των αντιλαϊκών πολιτικών που θα εφαρμοσθούν».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.