Περισσότερους από 100 ανθρώπους στηρίζει το Κέντρο Σίτισης του Ι.Ν. Αγίου Νικολάου

Έκκληση για βοήθεια και στήριξη ενόψει Πάσχα

Έκκληση πραγματοποιούν οι υπεύθυνοι του Κέντρου Σίτισης «ΔΟΣ ΗΜΙΝ ΣΗΜΕΡΟΝ», του Μητροπολιτικού Ναού του Αγίου Νικολάου, στους τοπικούς παραγωγούς και στους πολίτες να συνεισφέρουν με χρήματα, παραγόμενα είδη και τρόφιμα στην προσπάθειά του να ενισχύσει και να βοηθήσει τους ανθρώπου που έχουν ανάγκη, ώστε να συνεχίσει το συσσίτιο, ειδικά ενόψει της Μεγάλης Εβδομάδας και του Πάσχα.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση τα απαραίτητα είδη είναι τα εξής: Ελαιόλαδο, Ηλιέλαιο, Όσπρια, Ρύζι, Ελιές, Ζυμαρικά, Αλεύρι για όλες τις χρήσεις, Ντοματοπελτές, Φρούτα, Τυρί φέτα (σε δοχείο), Είδη καθαριότητας: απορρυπαντικά για τα πιάτα, για τα πατώματα, χλωρίνες, χαρτικά κ.λπ.

Επίσης, σημειώνεται οι πολίτες, εκτός των άλλων, μπορούν να προσφέρουν χρήματα στο γραφείο του Ναού ή να ρίχνουν τον οβολό τους στο κυτίο συλλογής χρημάτων για το συσσίτιο.

Τονίζεται ότι εξυπηρετούνται περισσότερα από 100 άτομα καθημερινά, χάρη στις δωρεές και την εθελοντική εργασία συνεργατών του Ναού. «Η αγάπη και η φροντίδα για τον κάθε αδελφό που έχει ανάγκη, δεν γνωρίζουν περιορισμούς και δεν υπάρχει επιδημία που να μπορεί να τις ανακόψει», αναφέρεται.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.