Περιβαλλοντική Πρωτοβουλία Μαγνησίας : «Αναξιόπιστη η ΔΕΥΑΜΒ- Προσπαθεί να παραπλανήσει τους πολίτες»

φωτο αρχείου

Ο αριθμός των βλαβών στο δίκτυο ύδρευσης του πολεοδομικού συγκροτήματος Βόλου αποτελεί τις τελευταίες ημέρες το μήλον της έριδος μεταξύ της Περιβαλλοντικής Πρωτοβουλίας Μαγνησίας και της ΔΕΥΑΜΒ, με την οικολογική οργάνωση να κάνει λόγο για αναξιόπιστη Επιχείρηση, η οποία προσπαθεί να παραπλανήσει τους πολίτες.

Όπως σημειώνει η Περιβαλλοντική Πρωτοβουλία σε ανακοίνωσή της, τον περασμένο Δεκέμβριο είχε επισημάνει ότι, από τις 20 Σεπτεμβρίου 2021 μέχρι τις 28 Δεκεμβρίου 2021 είχαν σημειωθεί 37 βλάβες στο δίκτυο ύδρευσης της ΔΕΥΑΜΒ! Το πρόβλημα αυτό συνεχίστηκε και έτσι μέχρι τις 11 Απριλίου 2022 σημειώθηκαν άλλες 41 βλάβες!

«Απαντώντας στις καταγγελίες αυτές το γραφείο του Προέδρου της ΔΕΥΑΜΒ είπε, ανάμεσα σε άλλα, επί λέξει ότι σήμερα: «αντιστοιχούν 0,015 βλάβες ανά χιλιόμετρο δικτύου και έτος. Το 2014, αντιστοιχούσαν 0,035 βλάβες ανά χιλιόμετρο δικτύου και έτος». Η ΠΠΜ, μετά από έρευνα που έκανε, από το απόλυτα εμπεριστατωμένο αρχείο της, διαπίστωσε ότι στο πρώτο τετράμηνο του 2014 δεν είχε σημειωθεί ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΒΛΑΒΗ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑΜΒ! Μπορεί λοιπόν να αντιληφθεί κανείς το μέγεθος αναξιοπιστίας της ΔΕΥΑΜΒ και την προσπάθεια παραπλάνησης των πολιτών με ψεύδη που δεν ταιριάζουν σε μια κοινωνικού χαρακτήρα εταιρεία, όπως είναι η ΔΕΥΑΜΒ. Αλήθεια όμως τί έχει συμβεί στο δίκτυο ύδρευσης της ΔΕΥΑΜΒ και εμφανίζονται τόσες βλάβες που κοστίζουν οικονομικά στους πολίτες ενώ τους ταλαιπωρούν με τις συνεχείς διακοπές νερού; Θα πουν άραγε κάποτε την αλήθεια στους πολίτες; Μήπως με τις συνεχείς βλάβες και την ταλαιπωρία των πολιτών επιδιώκει η Δημοτική Αρχή του κ. Μπέου να απαξιώσει τη ΔΕΥΑΜΒ για να προχωρήσει στην ιδιωτικοποίησή της; Να το ξεχάσει», αναφέρεται στην ανακοίνωση της οικολογικής οργάνωσης.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.