«Περπάτημα για την Ελευθερία» σήμερα στο Βόλο

Διοργανωτές, εθελοντές και πολίτες θα συγκεντρωθούν στην πλατεία Ρήγα Φεραίου , στο Δημαρχείο Βόλου για να περπατήσουν για την ελευθερία σήμερα Σάββατο 16 Οκτωβρίου ως ένδειξη αλληλεγγύης σε εκείνους που βρίσκονται εγκλωβισμένοι στη σύγχρονη μορφή δουλείας.

Αν και η πανδημία του COVID-19 έχει καταστήσει ακόμη πιο δύσκολη τη μάχη κατά της εμπορίας ανθρώπων, οι κάτοικοι του Βόλου θα περπατήσουν με αποφασιστικότητα και με την ελπίδα για ένα μέλλον ελευθερίας και ανεξαρτησίας σε όλους αυτούς τους ανθρώπους που ζουν σε συνθήκες εκμετάλλευσης.

To Περπάτημα θα ξεκινήσει στις 5 το απόγευμα με αφετηρία εκκίνησης από το δημαρχείο Βόλου , μέσω της Παραλίας , με προορισμό τον Άγιο Κωνσταντίνο όπου και θα τερματίσουν όπου και θα υπάρχει info booth με σκοπό την περαιτέρω ενημέρωση των πολιτών, καθώς και για τη λήψη αναμνηστικών φωτογραφιών.

Για να λάβεις μέρος στο Περπάτημα για την Ελευθερία της περιοχής σου, επισκέψου το [προσθήκη συνδέσμου εγγραφής]. Μάθε περισσότερα στο A21.org [Α21.org/Greece] ή για περισσότερες ενημερώσεις ακολούθησέ μας στα social media @A21 & @A21Greece.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.