Πέθανε ο παλιός φωτογράφος Νίκος Τσόγκας

Έφυγε σήμερα τα ξημερώματα από τη ζωή

Έφυγε σήμερα τα ξημερώματα από τη ζωή, σε ηλικία 84 χρονών, ο παλιός φωτογράφος Νίκος Τσόγκας, επί σειρά ετών επαγγελματίας φωτογράφος που διατηρούσε για δεκαετίες φωτογραφείο επί της Λ. Ειρήνης, ενώ κάλυπτε φωτογραφικά επί σειρά ετών ποδοσφαιρικούς αγώνες, για λογαριασμό τοπικών εφημερίδων.
Ο εκλιπών πέθανε ενώ βρισκόταν στο σπίτι του και η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί στις 4 σήμερα το απόγευμα από τον Ιερό Ναό Ευαγγελίστριας.
Κατέλιπε τη σύζυγό του Αικατερίνη, δύο παιδιά τον Ευάγγελο (που διατηρεί το φωτογραφείο), τον Δημήτρη και δύο εγγόνια.

Συλλυπητήριο της ΕΠΣΘ

Σε συλλυπητήρια ανακοίνωση της ΕΠΣΘ τονίζεται: “H Διοίκηση της ΕΠΣ Θεσσαλίας και ο πρόεδρός της Περικλής Λασκαράκης επιθυμούν να εκφράσουν τη βαθύτατη οδύνη τους για τον αδόκητο θάνατο του επί σειρά ετών επαγγελματία φωτογράφου του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου Νίκου Τσόγκα και τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του άτυχου εκλιπόντος”.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση της Νίκης

Συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον θάνατο του Νίκου Τσόγκα εξέδωσε και το Διοικητικό Συμβούλιο του Γ.Σ. Βόλου “Η Νίκη” το οποίο “εκφράζει τη θλίψη του και τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του γνωστού φωτογράφου Νίκου Τσόγκα για τον αναπάντεχο χαμό του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει.”

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.