Πεθερός 40χρονου Βολιώτη που έφυγε από κορωνοϊό: Tην ώρα που σύζυγος και μωρό έπαιρναν εξιτήριο, εκείνος έκανε εισαγωγή στο νοσοκομείο

O 40χρονος Βολιώτης Βαγγέλης Μπούρας άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο της Χαλκίδας. Είχε αποφασίσει να κάνει το εμβόλιο αλλά τον πρόλαβε ο κορωνοϊός.

«Σάββατο ήταν να κάνει το εμβόλιο, την Πέμπτη αρρώστησε από το covid. Tον πρόλαβε δηλαδή ο ιός. Δεν ήταν αρνητής, είχαν κρατήσει ημερομηνία για Σάββατο να κάνει μαζί με την γυναίκα του γιατί η γυναίκα του θήλαζε, έκανε το μωρό. Και δεν πρόλαβε…» ανέφερε ο πεθερός του 40χρονου.

Νοσηλεύτηκε όλη η οικογένεια. Σοκάρει το γεγονός πως την ώρα που η σύζυγος και το τριών μηνών βρέφος έπαιρναν εξιτήριο, ο 40χρονος Βολιώτης έκανε εισαγωγή στο νοσοκομείο του Βόλου για να δώσει τη δική του μάχη.

«Νόσησε και αυτή, το ξεπέρασαν όμως μαζί με το μωρό και το μωρό είχε νοσήσει. Νοσηλεύτηκαν δύο μέρες στο νοσοκομείο. Και την ημέρα που γύρισε η γυναίκα του με το μωρό στο σπίτι, είχε εισαχθεί αυτός εδώ στο νοσοκομείο του Βόλου. Η γυναίκα του ερχόταν από τη Λάρισα στο σπίτι με το μωρό και αυτός πήγαινε στο νοσοκομείο του Βόλου το ίδιο απόγευμα» συμπλήρωσε.

Τον περασμένο Αύγουστο έγινε για πρώτη φορά πατέρας. Ετοιμαζόταν για τη βάπτιση του παιδιού του αλλά ο κορωνοϊός είχε άλλα σχέδια.

«Διασωληνώθηκε μετά από 1 εβδομάδα και μετά τη διασωλήνωση μέσα σε δύο μέρες, τρεις τον έστειλαν στη Χαλκίδα γιατί δεν υπήρχε κρεβάτι ΜΕΘ. Η Χαλκίδα είχε μια ΜΕΘ και μέσα σε 5 μέρες τελείωσε…» πρόσθεσε.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.