Πορεία αντιεξουσιαστών από την Πλατεία Ελευθερίας στο Βόλο

Αύριο το απόγευμα για την επέτειο του Πολυτεχνείου

Συγκέντρωση και πορεία προγραμματίζουν για αύριο Πέμπτη 17 Νοεμβρίου, για την επέτειο του Πολυτεχνείου αντιεξουσιαστές, στις 6 το απόγευμα, στην Πλατεία Ελευθερίας.
«Σήμερα είναι πιο ξεκάθαρο από ποτέ πως όσα πολεμήσαμε είναι ακόμα εδώ. Σε μια περίοδο βαθιάς οικονομικής και αξιακής κρίσης οι συνθήκες δείχνουν να έχουν κολλήσει εκεί, στο όχι και τόσο μακρινό 1973… Αυτοοργανωνόμαστε αντιιεραρχικά και αντιεξουσιαστικά σε κάθε έκφανση της καθημερινότητας μας για τις δικές μας δομές κάλυψης των αναγκών και των επιθυμιών μας. Δεν ασχολούμαστε με οικονομικούς όρους και τερτίπια, μιας και ξέρουμε ότι ο μόνος τρόπος ακύρωσης των μνημονίων είναι να βρεθούμε ο ένας δίπλα στον-στην άλλη στο δρόμο», αναφέρεται σε ανακοίνωση.

Στο μεταξύ, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Μαγνησίας σε ανακοίνωσή της κατηγορεί την κυβέρνηση ότι έκανε επίδειξη αυταρχισμού χουντικής έμπνευσης και μιμούμενη με τον καλύτερο τρόπο τους προκατόχους της, απαγόρευσε τις διαδηλώσεις ενάντια στην επίσκεψη του Ομπάμα, τοιχοκόλλησε τις απαγορεύσεις στα γραφεία αριστερών οργανώσεων και χτύπησε λυσσασμένα τους διαδηλωτές που επιχείρησαν να αμφισβητήσουν τις εντολές της.
Όπως τονίζει, όσοι κάθε φορά που ο λαός θα βρίσκεται μπροστά στον κίνδυνο της τυραννίας θα διαλέγει την εξέγερση ενάντια στην καπιταλιστική κυριαρχία και τους εκφραστές της.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.