Πορταριά: Πλάτανος έπεσε σε περίπτερο και τραυμάτισε μια γυναίκα

Προφανώς από την έκρηξη στην ταβέρνα εκτιμά ο Δήμος

Δεύτερο πλήγμα σε λίγες μέρες δέχθηκε η Πορταριά απόψε όταν στις 19.55 έπεσε μέρος του πλατάνου της πλατείας, προκαλώντας μεγάλο θόρυβο και τραυματίζοντας ελαφρά την ιδιοκτήτρια του περιπτέρου, ενώ προκάλεσε σοβαρές ζημιές σε τέσσερα αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες.

Σύμφωνα με μάρτυρες, τύχη βουνό είχε διερχόμενος οδηγός, ο οποίος μόλις πέρασε από το σημείο έσπασε ο τεράστιος πλάτανος κόβοντας μάλιστα καλώδιο ρεύματος της ΔΕΗ και βυθίζοντας στο σκοτάδι κάποια καταστήματα και σπίτια.
ΠΟΡΤΑΡΙΑ ΖΗΜΙΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ
Επί τόπου πήγαν άμεσα η Τροχαία, το ΕΚΑΒ και η Πυροσβεστική, ενώ επικράτησε πανικός, διότι η ατμόσφαιρα μύριζε υγραέριο και κάποιοι φοβήθηκαν για τυχόν έκρηξη.
Κάτοικοι και καταστηματάρχες της Πορταριάς δεν μπορούσαν να πιστέψουν τι συνέβη μέσα σε λίγα 24ωρα, μετά την πρόσφατη έκρηξη στην ταβέρνα «Τα Σκαλάκια» της πλατείας.

Ο Δήμος Βόλου
Σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Βόλου αναφέρει ότι τμήμα από μεγάλο πλάτανο, στην πλατεία της Πορταριάς, που προφανώς «χτυπήθηκε» από την τρομακτική έκρηξη στην ταβέρνα «Σκαλάκια» έπεσε, στις 8.30 το βράδυ του Σαββάτου, στον κεντρικό δέντρο, προκαλώντας τον τραυματισμό μιας γυναίκας, αλλά και διακοπή της κυκλοφορίας των αυτοκινήτων.

Αμέσως στον τόπο του ατυχήματος έσπευσαν συνεργεία του Δήμου Βόλου που μέχρι αυτή την ώρα καταβάλλουν προσπάθειες να απομακρύνουν το δέντρο και να αποκατασταθεί η κυκλοφορία.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.