Προκαταρκτική για ενδοοικογενειακό επεισόδιο με … επίκεντρο μια γάτα!

Αρνήθηκε τις κατηγορίες ο σύζυγος, που μήνυσε τη γυναίκα του, η οποία τον κατήγγειλε, για βία και εγκατάλειψη

Προκαταρκτική έρευνα διέταξε ο εισαγγελέας υπηρεσίας για το ενδοοικογενειακό επεισόδιο, λόγω ενός… γάτου, που φαίνεται να παίρνει διαστάσεις, ενώ σε μήνυση κατά της συζύγου του προχώρησε ο 66χρονος, για ψευδή καταμήνυση.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας, που είναι συνταξιούχος, έμεινε όλη τη νύχτα στο κρατητήριο και χθες οδηγήθηκε στον εισαγγελέα υπηρεσίας, όπου αρνήθηκε τις κατηγορίες και κατέθεσε ότι η γυναίκα του είναι αυτή που τον βρίζει και δεν του δίνει σημασία. Επίσης κατέθεσε μήνυση κατά της 43χρονης συζύγου του, ότι ψευδώς τον καταμήνυσε.
Προκειμένου να διαλευκανθεί η υπόθεση, ο εισαγγελέας ζητά προκαταρκτική έρευνα για συλλογή επιπλέον αποδεικτικού υλικού σχετικά την ενδοοικογενειακή βία, την απειλή, πιθανή κακοποίηση ζώου συντροφιάς και την ψευδή καταμήνυση.

Το χρονικό της σύλληψης

Ο φερόμενος ως δράστης, που συνελήφθη το απόγευμα της Δευτέρας στην Άλλη Μεριά, κατηγορείται ότι μετά από έντονη λογομαχία, με αφορμή το γεγονός ότι 43χρονη σύζυγός του, που είναι Λευκορωσίδα με ελληνική υπηκοότητα, δίνει περισσότερη σημασία στη γάτα, παρά στον ίδιο, έσυρε και έσπρωξε τη γυναίκα για να μπει στο αυτοκίνητό του.
Ο άνδρας σύμφωνα με τις κατηγορίες, καθώς οδηγούσε, είπε ότι θα παρατήσει τη γυναίκα και τον γάτο της κάπου στο Πήλιο και δεν την άφηνε να βγει από το όχημα. Η γυναίκα όταν το αυτοκίνητο έκοψε ταχύτητα και ενώ βρίσκονταν στο ύψος του περιφερειακού, βγήκε και διέφυγε, αλλά το ζώο έμεινε μέσα στο αυτοκίνητο του συζύγου.
Η γυναίκα ειδοποίησε την Αστυνομία και αστυνομικοί του Α.Τ. Βόλου μετά από αναζητήσεις εντόπισαν τον 65χρονο τον οποίον και συνέλαβαν προχθές το απόγευμα στην Άλλη Μεριά και ο δράστης ισχυρίστηκε ότι παράτησε κάπου σε χωριό το ζώο , που βρισκόταν σε κλουβί με τροφή για να τον εντοπίσει η σύζυγός του.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.