Προσαγωγές και τρεις συλλήψεις για τα επεισόδια στο Αλιβέρι

Εξαφανίστηκαν οι τρεις δράστες (70χρονος, ο 43χρονος γιος του και ο 19χρονος εγγονός του από τη Θεσσαλονίκη) που αφέθηκαν ελεύθεροι με εντολή εισαγγελέα και το απόγευμα της Κυριακής πήγαν ξανά στον οικισμό ρομά Αλιβερίου και έριξαν δύο πυροβολισμούς έξω από σπίτι.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, συνελήφθησαν το βράδυ της Κυριακής στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, τρεις ρομά, ως ηθικοί αυτουργοί, για τα αδικήματα της παράβασης του νόμου περί όπλων και της απειλής.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε οι δράστες, προκάλεσαν την απόφαση σε άγνωστους δράστες, οι οποίοι επέβαιναν σε Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο, να προβούν χθες το απόγευμα σε δύο άσκοπους πυροβολισμούς, έξω από το σπίτι του 41χρονου, χωρίς την πρόκληση φθορών ή τραυματισμών.
Οι άγνωστοι δράστες μετά την τέλεση των αξιόποινων πράξεων, διέφυγαν με το προαναφερόμενο όχημα προς άγνωστη κατεύθυνση και αναζητούνται.

Ακολούθως, έπειτα από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών διενεργήθηκαν 31 προσαγωγές ατόμων, τα οποία είχαν συγκεντρωθεί πέριξ του σημείου που έλαβε χώρα το συμβάν. Επιπλέον, σε βάρος των προσαχθέντων ατόμων επιβλήθηκαν τα προβλεπόμενα διοικητικά πρόστιμα για άσκοπη μετακίνηση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.