Προσφορές χρημάτων και ειδών στον «Εσταυρωμένο»

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Συνεχίζονται οι προσφορές με σκοπό την ενίσχυση της διακονίας του Σ.Σ.Κ. Βόλου «Ο Εσταυρωμένος». Όπως αναφέρεται οι περισσότεροι προσφέρουν ελαφρώς μεταχειρισμένα ενδύματα και υποδήματα, αλλά και κλινοσκεπάσματα.

Όμως, υπάρχουν και κάποιοι άλλοι συνάνθρωποί μας που διακρίνονται από μια άλλου είδους ευαισθησία και στηρίζουν με τον τρόπο τους ηθικά τους συνεργάτες του ΚΕ.Δ.Α.Β. Συγκεκριμένα τα μέλη της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων, 3ου Συστήματος Αεροπροσκόπων Νέας Ιωνίας, προσέφεραν τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη ατομικής καθαριότητας. Το κατάστημα «Μορφές» της Ελένης Καλιώρα, προσέφερε στο ΚΕΔΑΒ δεκάδες πασχαλινές λαμπάδες για τους ωφελούμενους της κοινωνικής δομής του «Ε».

Εκπρόσωποι της Δομής Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Παιδιών «Άρσις» Μακρινίτσας επισκέφτηκαν το Κέντρο Υποδοχής Κρατουμένων, όπου τους υποδέχτηκαν ο πρόεδρος του Δ.Σ. π. Θεόδωρος Μπατάκας και συνομίλησαν μαζί του. Τα παιδιά προσέφεραν στον «Ε» πασχαλινές λαμπάδες που δημιούργησαν οι ίδιοι.

Η δασκάλα του 4ου Δημοτικού Σχολείου Βόλου, Σταυρούλα Δημητριάδη επισκέφτηκε τον «Ε» και κατέθεσε στο ταμείο του το ποσό των 50 ευρώ. Οι μαθητές και οι μαθήτριες της Α’ τάξης του 4ου Δ.Σ. τραγούδησαν τον Λάζαρο και όσα χρήματα συγκέντρωσαν τα κατέθεσαν στον «Ε» για τα «φτωχά παιδάκια» όπως τόνισαν.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.