Προσποιήθηκε τον τεχνικό της ΔΕΗ και πήρε 9.000 ευρώ από γυναίκα στην Αγριά

Θύμα απάτης έπεσε ηλικιωμένη

Θύμα απάτης έπεσε το μεσημέρι της Δευτέρας στην Αγριά μια 87χρονη γυναίκα, από άγνωστο άνδρα που προσποιήθηκε τον τεχνικό της ΔΕΗ και της πήρε ποσό 9.000 € σε χαρτονομίσματα των 50 €, που μάζευε για μια ζωή!

Σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε στην Αστυνομία, το μεσημέρι της Δευτέρας άγνωστος χτύπησε το κουδούνι του σπιτιού της, είπε ότι έχει μιλήσει με την κόρη της, διαπιστώθηκε διαρροή ρεύματος στο σπίτι.
Η ηλικιωμένη του άνοιξε μπήκε στο σπίτι, προσποιήθηκε ότι μιλούσε στο τηλέφωνο με την κόρη της και της ζήτησε να βγάλει τα χρήματα που είχε για να μην πάρει φωτιά το σπίτι και καούν.

Η 87χρονη, έψαξε στο σπίτι έβαλε σε μια πετσέτα τα χρήματα τα άφησε στην κρεβατοκάμαρα και επέστρεψε στο δωμάτιο που βρισκόταν ο άγνωστος άνδρας.
Κάποια στιγμή, ο άνδρας της ζήτησε να ανοίξει τα φώτα σου σπιτιού, στιγμή που εκμεταλλεύτηκε για να αρπάξει την πετσέτα με τα χρήματα και να εξαφανιστεί.

Η ηλικιωμένη αντιλήφθηκε ότι τα χρήματα έκαναν «φτερά», μετά από περίπου μια ώρα και ενημέρωσε την κόρη της που κατήγγειλε την απάτη στην Αστυνομία.