Προστασία ζητούν οι καταστηματάρχες από ζημιές και βανδαλισμούς

Η παραλία του Βόλου
Ενόψει της άφιξης φιλάθλων που θα έρθουν στο Βόλο για τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας

Προστασία από την Πολιτεία και την Αστυνομία ζητούν οι καταστηματάρχες του Βόλου, από ζημιές, βανδαλισμούς και μαζική φυγή πριν πληρωθούν οι λογαριασμοί από ορδές φιλάθλων που αναμένεται να φτάσουν στο Βόλο το Σάββατο για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Ιδιοκτητών Καφέ – Εστίασης Γιάννης Γρηγορίου απευθύνθηκε σήμερα στον αστυνομικό διευθυντή Μαγνησίας, ταξίαρχο Γιάννη Τόλια και του ζήτησε προστασία, ενόψει της άφιξης των φιλάθλων των δύο ομάδων το Σάββατο, ώστε να μην παρατηρηθούν ζημιές και βανδαλισμοί σε βάρος των επαγγελματιών της πόλης.

«Οι μνήμες είναι νωπές από τους βανδαλισμούς και τις ζημιές που έγιναν προ διετίας από φιλάθλους του ΠΑΟΚ, σε καταστήματα της παραλίας και όχι μόνο», δήλωσε ο Γιάννης Γρηγορίου, που τόνισε ότι αφού έτρωγαν οι «φίλαθλοι» αποχωρούσαν μαζικά, χωρίς να πληρώσουν ον λογαριασμό.
Ο ίδιος είπε ότι εικόνες σαν αυτές δεν μπορούν να επαναληφθούν και φέτος, διότι οι επαγγελματίες, δεν αντέχουν άλλη ζημιά στις ήδη πληγωμένες από την κρίση επιχειρήσεις τους, που βρίσκονται ένα βήμα πριν το λουκέτο.

Ο πρόεδρος των καταστηματαρχών καλεί τους συναδέλφους τους, που θα παρατηρήσουν ζημιές, βανδαλισμούς ή άλλα παραβατικά φαινόμενα, να καλούν την Αστυνομία, για να συλλαμβάνει τους δράστες και να τους οδηγεί στο αυτόφωρο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.