Προστέθηκε στον Οργανισμό του Νοσοκομείου Βόλου ειδικότητα ακτινοθεραπευτικής ογκολογίας

Την έγκριση ανακατανομής εννέα κενών οργανικών θέσεων του Οργανισμού του Νοσοκομείου Βόλου για την κάλυψη των επιτακτικών αναγκών του αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο, συστήνοντας πέντε θέσεις ιατρών, μεταξύ αυτών και ειδικοτητας ακτινοθεραπευτικής ογκολογίας.

Ειδικότερα καταργούνται οι εξής κενές οργανικές θέσεις:

♦ Πέντε θέσεις κατηγορίας ΠΕ, κλάδου Λογοθεραπείας

♦ Τέσσερις (θέσεις κατηγορίας ΤΕ, κλάδου Ραδιολογίας – Ακτινολογίας

Και συστήνονται πέντε οργανικές θέσεις του κλάδου ειδικευμένων Ιατρών ΕΣΥ: Δύο θέσεις παθολογικής ογκολογίας, μία θέση ακτινοθεραπευτικής ογκολογίας, μία θέση καρδιολογίας και μία θέση ακτινολογίας.

Σημειώνεται ότι μετά την απόφαση αυτή παραμένουν στον Οργανισμό του Νοσοκομείου Βόλου πέντε θέσεις ΠΕ του Κλάδου Λογοθεραπείας και 21 θέσεις κλάδου ΤΕ Ραδιολογίας- Ακτινολογίας.

Η απόφαση του ΔΣ του Νοσοκομείου πάρθηκε μετά από εισήγηση της Ιατρικής Υπηρεσίας και θα κοινοποιηθεί στην 5η Υγειονομική Περιφέρεια.

Ουσιαστικά προσθέτοντας ειδικότητα στον Οργανισμό του Νοσοκομείου Βόλου θέσης ιατρού ακτινοθεραπευτικής ογκολογίας «ανοίγεται» ένα παράθυρο για την δημιουργία Ακτινοθεραπευτικού Τμήματος, το οποίο ωστόσο θα πρέπει και αυτό να ενταχθεί στον Οργανισμό.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.