Πρώτη συνεδρίαση της Οικονομικής για το 2021 τη Δευτέρα

Πρώτη συνεδρίαση της Οικονομικής επιτροπής του Δήμου Βόλου για το 2021 τη Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου το μεσημέρι δια περιφοράς. Η αποστολή ψήφου των παρατάξεων θα πραγματοποιηθεί μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail: [email protected]).
Στην επιτροπή θα γίνει υποβολή πρακτικού του συνοπτικού διαγωνισμού: «Προμήθεια δύο μεταχειρισμένων οχημάτων (ένα διπλής καμπίνας ημιφορτηγό και ένα μιας καμπίνας κλειστού τύπου – van) προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες της Δ/νσης Καθαριότητα του Δήμου Βόλου» και θα ληφθεί απόφαση για την αναβολή ημερομηνίας αποσφράγισης Διαγωνισμών Έργων.

Επίσης, θα υποβληθεί το πρακτικό ελέγχου δικαιολογητικών κατακύρωσης του προσωρινού αναδόχου του έργου «Κατεδάφιση Δημοτικού κτιρίου στην οδό Κάδμου Ν. Ιωνίας» και θα εγκριθεί η παραλαβή της μελέτης του έργου «Ενεργειακή αναβάθμιση – αυτοματοποίηση συστημάτων ηλεκτροφωτισμού κοινόχρηστων χώρων (οδοφωτισμός) με εξοικονόμηση ενέργειας στον Δήμο Βόλου».

Τέλος, θα εγκριθεί χρονική παράταση της σύμβασης με τίτλο «Εργασίες μετατόπισης δικτύου οπτικής ίνας στο νέο κόμβο Λαρίσης με Αθηνών, στο ΜΑΝ Δήμου Βόλου, συνολικού ποσού 17.211,20 € με Φ.Π.Α. 24%».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.