Πέθανε ο κορυφαίος κατασκευαστής στον τομέα του μετάλλου Δημ. Ακρίβος

Ψήφισμα του Συνδέσμου Βιοτεχνών Κατεργασίας Μετάλλου Μαγνησίας

Πιο φτωχός είναι από χθες ο Σύνδεσμος Βιοτεχνών Κατεργασίας Μετάλλου Ν. Μαγνησίας καθώς την τελευταία του πνοή άφησε στο Βόλο ο Δημήτρης Ακρίβος, ιδρυτικό στέλεχος και επί σειρά ετών μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου.
Ο εκλιπών διατηρούσε στη βιομηχανική περιοχή του Βόλου την γνωστή εταιρία AKRIVOS MACHINES, που δραστηριοποιείται στην κατασκευή εξοπλισμού βιομηχανιών επεξεργασίας πετρωμάτων (μαρμάρων, γρανίτη και πέτρας).

Υπήρξε ιδρυτικό στέλεχος του Συνδέσμου και επί σειρά ετών εκλεγμένος σε όλες σχεδόν τις θέσεις του διοικητικού συμβουλίου. Ήταν πάντοτε πρωτοπόρος στο χώρο του και κατάφερε με τις καινοτόμες ιδέες και λύσεις του στον τομέα της μεταποίησης, να φτάσουν τα προϊόντα της εταιρίας του όχι μόνο έξω από τα στενά όρια του Νομού μας αλλά και ολόκληρης της χώρας.

«Χαρακτηριστικό και αξιομνημόνευτο είναι το ότι υπήρξε ένας εκ των βασικών «δασκάλων» του κλάδου, καθώς από τα χέρια του όλες αυτές τις δεκαετίες, πέρασαν αμέτρητα πρόσωπα τα οποία στη συνέχεια, είτε έγιναν τεχνίτες είτε δημιούργησαν τις δικές τους επιχειρήσεις, γεγονός που τον καθιστά έναν από τους κορυφαίους κατασκευαστές στον τομέα του μετάλλου στα Βαλκάνια. Το κενό του θα παραμείνει δυσαναπλήρωτο καθώς εκτός από εξαιρετικός και χαρισματικός επιχειρηματίας, υπήρξε μοναδικός φίλος και συνεργάτης όλων στον τομέα του Μετάλλου», τονίζει ο Σύνδεσμος.

Ο Σύνδεσμος Βιοτεχνών Κατεργασίας Μετάλλου Ν. Μαγνησίας, τιμώντας την προσφορά και τη μνήμη του αποφάσισε:

– Να εκφραστούν τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.
– Να παραστεί ο πρόεδρος του συνδέσμου στην εξόδιο ακολουθία.
– Να δημοσιευτεί το σχετικό ψήφισμα στα τοπικά ΜΜΕ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.