“Μια φορά κι έναν καιρό ….είναι ο Ρήγας”: Θεατρική παράσταση από τα Γυμνάσια Ιωλκού, Στεφανοβικείου και 4ο Βόλου

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Το Γυμνάσιο Ιωλκού σε σύμπραξη με το Γυμνάσιο Στεφανοβικείου και το 4ο Γυμνάσιο Βόλου και με κοινό θέμα σχολικού ομίλου “Στα χνάρια του Ρήγα Φεραίου”,  ανεβάζει την θεατρική παράσταση με τίτλο “Μια φορά κι έναν καιρό ….είναι ο Ρήγας” το Σάββατο 1 Απριλίου στις 18:00 στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου της Νέας Ιωνίας.

Το θεατρικό γράφτηκε από την φιλόλογο εκπαιδευτικό του Γυμνασίου Ιωλκού, Ελένη Κυριάκου και ο θίασος αποτελείται από μαθητές του Γυμνασίου Ιωλκού, ενώ οι μαθητές του Γυμνασίου Στεφανοβικείου έγραψαν στίχους, οι οποίοι με τη σειρά τους μελοποιήθηκαν από μαθητές του 4ου Γυμνασίου Βόλου.

Πρόκειται για μια δράση που σχεδιάστηκε και υλοποιείται με πολύ μεράκι και δουλειά από τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς όλων των σχολείων.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Η εφημερίδα Μαγνησία και το magnesianews.gr είναι δίπλα στον Πολίτη.

Στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες που αφορούν τη γειτονιά σου και τον τόπο μας.