«Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας στην εύρυθμη λειτουργία του λιμένα Βόλου»

Αναγνωρίζοντας την προσφορά του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου και των στελεχών του η Ο.Λ.Β Α.Ε εξέφρασε τα ευχαριστήριά της στους άντρες των Ειδικών Δυνάμεων που υπηρετούν στην πόλη μας δεδομένου ότι από την ίδρυση του Κλιμακίου στο Βόλο και επί σχεδόν μια 20ετία παρέχουν υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στον τομέα της ασφάλειας και της προστασίας των πολιτών.

Η σχετική ανακοίνωση:
Σε συνέχεια της μακρόχρονης και πολύ εποικοδομητικής συνεργασίας μας, νιώθουμε την ηθική υποχρέωση να σας ευχαριστήσουμε για την υποστήριξή σας στην εύρυθμη λειτουργία του Λιμένα Βόλου. Ειδικότερα θα θέλαμε να εκφράσουμε την ευαρέσκειά μας προς το Κλιμάκιο Ειδικών Αποστολών (ΚΕΑ) της Υπηρεσίας σας. Τα καταρτισμένα στελέχη του (πυροτεχνουργοί, συνοδοί Κ9 κλπ), σε κάθε κατάπλου «ευαίσθητου» πλοίου (κρουαζιεροπλοίων, πολεμικών ξένων
δυνάμενων κλπ) με επαγγελματισμό συνδράμουν το έργο της ΟΛΒ ΑΕ (επιθεωρήσεις λιμενικών χώρων, στατικές και εποχούμενες ένοπλες φυλάξεις, έλεγχοι με κυνοτεχνική μονάδα), εδραιώνοντας το αίσθημα ασφάλειας στους συναλλασσόμενους και δημιουργώντας θετική εντύπωση για το Λιμένα Βόλου. Το έργο και οι δυνατότητες του Κλιμακίου παρουσιάστηκαν – αναδείχθηκαν, με πολύ εντυπωσιακό τρόπο, στην τελευταία άσκηση μείζονος κλίμακας «ΤΑΛΩΣ 2024» που διενεργήθηκε στο Λιμένα Βόλου, την Τρίτη 16-04-2024. Προσβλέποντας στη συνέχιση της αγαστής συνεργασίας μας, δηλώνουμε από την πλευρά μας ότι θα υποστηρίξουμε – όπως και στο παρελθόν, την επίλεκτη αυτή Μονάδα (ΚΛΒ/ΚΕΑ), στην αποστολή της.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.