Σχεδόν 10.000 € ετησίως κοστίζει στους Βολιώτες η εφαρμογή Novoville

Υπογράφηκε σήμερα και αναρτήθηκε στη «Διαύγεια» η απόφαση του αντιδημάρχου Οικονομικών Δημήτρη Πέγιου, σύμφωνα με την οποία εγκρίνεται η διενέργεια και οι τεχνικές προδιαγραφές της προμήθειας άδειας χρήσης λογισμικού (εφαρμογή novoville), με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης.

Όπως αναφέρεται στην απόφαση του αντιδημάρχου «αναθέτουμε την προμήθεια της άδειας χρήσης λογισμικού (εφαρμογή novoville) για ένα έτος, όπως ειδικότερα περιγράφεται στις τεχνικές προδιαγραφές και την οικονομική προσφορά της εταιρίας NOVOVILLE LIMITED GREEK BRANCH -ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ & ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ έναντι του ποσού των 9.796,00€ συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.».

Η πληρωμή του συμβατικού ποσού θα γίνει με την έκδοση εντάλματος πληρωμής, μετά την υποβολή από τον προμηθευτή ισόποσου εξοφλητικού τιμολογίου και στη σύμβαση που θα συναφθεί θα αναφερθούν ειδικότεροι όροι για την ορθή, απρόσκοπτη και σύμφωνα με τις τεχνικές προδιαγραφές εκτέλεση της προμήθειας άδειας χρήσης λογισμικού (εφαρμογή novoville), τονίζεται στην απόφαση του Δημ. Πέγιου.

Σημειώνεται ότι το novoville είναι μια δωρεάν εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα, μέσω της οποίας ο πολίτης μπορεί να φωτογραφίσει και να στείλει στο Δήμο τα προβλήματα – κακώς κείμενα, ώστε να ενημερωθούν οι υπηρεσίες για να δρομολογήσουν τη λύση τους.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.