Σχολικά είδη στο Κοινωνικό Παντοπωλείο από το Σωματείο Εργαζομένων της ΑΓΕΤ και την “Salas Intergroup Α.Ε.”

Σχολικά είδη προσέφεραν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Βόλου το «Σωματείο Εργαζομένων της ΑΓΕΤ» και η «Salas Intergroup Α.Ε», κίνηση αλληλεγγύης που δείχνει την έμπρακτη υποστήριξη προς τη Δομή αυτή του Δήμου, η οποία λειτουργεί προς όφελος όσων συμπολιτών βρίσκονται σε ανάγκη τα τελευταία χρόνια της οικονομικής και υγειονομικής κρίσης.
Ο πρόεδρος του «Σωματείου Εργαζομένων της ΑΓΕΤ» κ. Νικόλαος Ζυγούρης, μέσω της δημοτικής συμβούλου και πρώην Αντιδημάρχου Κοινωνικής Μέριμνας & Αλληλεγγύης κ.. Αναγνώστου-Στάθη Παρασκευής, καθώς και ο κ. Νικόλαος Σαλαπατάρας, πρόεδρος της εταιρίας «Salas Intergroup Α.Ε», πρόσφεραν διάφορα σχολικά είδη, τα οποία παρέδωσαν στον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Μέριμνας & Αλληλεγγύης του Δήμου Βόλου, κ. Ευθύμιο Τζούνη, καθώς και στους υπεύθυνους του Κοινωνικού Παντοπωλείου της πόλης μας.

«Ευχαριστούμε πολύ το Σωματείο Εργαζομένων της ΑΓΕΤ, καθώς και την εταιρία Salas Intergroup Α.Ε, γι’ αυτή τους τη χειρονομία. Σ’ αυτή τη δύσκολη οικονομική περίοδο που διανύουμε, η κάθε προσφορά για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας είναι πολύτιμη και την αξιοποιούμε με υπευθυνότητα και σεβασμό! Με τη συμβολή των συμπολιτών μας και αρκετών επιχειρήσεων-αρωγών, συγκεντρώνουμε σημαντικές ποσότητες σχολικών ειδών που αποτελούν απαραίτητα εφόδια για τους μαθητές, οι οικογένειες των οποίων αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα διαβίωσης, ιδίως κατά την έναρξη κάθε νέας σχολικής χρονιάς» δήλωσε ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας κι Αλληλεγγύης, κ. Ευθύμιος Τζούνης.
Το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Βόλου συνιστά Δομή Παροχής Βασικών Αγαθών, η οποία συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος «Θεσσαλία 2014-2020» και στηρίζει ευπαθείς ομάδες πληθυσμού του Δήμου Βόλου, οι οποίες διαβιούν κάτω από το όριο της φτώχειας.
Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια συγκέντρωσης σχολικών ειδών για την έναρξη της νέας σχολικής περιόδου μπορούν να επικοινωνήσουν με το Κοινωνικό Παντοπωλείο στο τηλ: 2421055156, ή ακόμα και να το επισκεφθούν στη διεύθυνση: Κουρουνιώτη- Ολυμπιονίκη Αγνώντα, στην περιοχή Κάραγατς.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.